Ahmet Ümit Beyoğlu'nda sahne aldı

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Ümit Beyoğlunda sahne aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 10:38

Yazar Ahmet Ümit, dün akşam çok sevdiği Beyoğlu’nda Mehtap Meral ile birlikte sahne aldı.

Haberin Devamı

"İstanbul Hatırası" projesiyle Bronx Pi Sahne'de sevenleriyle buluşan Ümit, gecede romanlarından satırlar, şiirler okudu ve İstanbul’a dair hikayeler anlattı. Yazarın hikayelerine uygun şarkıların Mehtap Meral’in naif sesiyle buluştuğu bu özel projeye katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Daha önce tiyatro sahnesinde izlediğimiz Ahmet Ümit, Meral’in İstanbul şarkılarından tangoya uzanan repertuvarıyla ilk defa sahnede dans etti ve şarkılara eşlik etti.

Haberin Devamı

"BİR ARADA OLMAK ÇOK ETKİLEYİCİ"

Performans arasında sorularımızı yanıtlayan Ümit, projenin nasıl ortaya çıktığını şu sözlerle anlattı, “Mehtap benim okurum, bir gün bana geldi ve ‘Senin yazdığın öyküler, metinler beni çok etkiliyor, böyle bir şey yapalım mı’ dedi.. Yazar olarak tek başına yazıyorum, sıkılıyorum diye düşündüm ve “yapalım” dedim. Böylece şiir, metin ve şarkıların olduğu bu proje çıktı ortaya…”

Roman ve hikayelerini okurları için seslendiren yazar, o anda hissettiklerini şöyle dile getirdi, “Çok güzel bir his, dediğim gibi yazar hep yalnız başına, burada insanlarla bir arada olmak çok etkileyici…”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!