Fanatik annenin dramı

Güncelleme Tarihi:

Fanatik annenin dramı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 09:55

Üç yaşındaki Rooney Scholes adındaki çocuk, isminin yazılı olduğu Paskalya çikolatasını sahip olamadı. Nedeni ise Wayne Rooney’nin isim hakları…

Haberin Devamı

Koyu bir Manchester United taraftarı olan Jo-Anne Scholes, Rooney adını verdiği oğluna isminin yazılı olduğu bir Paskalya yumurtası almak istedi. Ancak çikolata dükkanı bu teklifi reddetti. Ünlü futbolcunun isim kullanım haklarını satın almasından dolayı böyle bir riske giremeyeceklerini açıklayan pastane yetkilileri, bunun yerine çikolatanın üstüne Rooney Scholes yazarak durumu telafi etmeye çalıştılar.

Durumu delilik olarak yorumlayan anne Jo-Anne Scholes, “Wayne Rooney’i hayal kırıklığına uğratmamak için bir çocuğun ismini Paskalya yumurtasına yazmak istememeleri acınası bir durum. Wayne Rooney’nin bu durumu önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Rooney ismini ünlü bir futbolcuyla paylaşması, ismini bir daha hiçbir yerde kullanılamayacağı anlamına mı geliyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bir aile dostunun araya girmesiyle durumu düzelten annenin, kolunda efsane futbolcu Eric Cantona’nın dövmesinin bulunuyor. Anderson Scholes adında 16 yaşında bir oğlu daha bulunan Jo-Anne Scholes’un evinde Cantona ve Berbatov adında iki de kedisi var.


Fanatik annenin dramı

BAKMADAN GEÇME!