Yıldızsan Bosingwa gibi savaşırsın

Güncelleme Tarihi:

Yıldızsan Bosingwa gibi savaşırsın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 01:14

Sorun yaratan Zokora, Colman ve Malouda’ya mesaj yollayan Hami Mandıralı, Eskişehir maçının hakemine de çattı, “1996’da Metin Tokat, 2014’te de Serkan Tokat bize celme taktı” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Hami Mandıralı, kadro dışı olan Zokora, Colman ve ülkesine giden Malouda’ya göndermede bulunarak, “İsimsen Bosingwa gibi savaşacaksın” dedi.
Kimsenin otoritesini sarsamayacağını belirten Mandıralı, Zokora ve Colman özür dileseydi affedebileceğini söyledi. Hami Hoca, “Colman, ‘Ben yanlış yapmadım, özür dilemem’ tavırlarında. Zokora ve Colman özür dileseydiler, böyle olmazdı. Savaşan oyuncularla yola devam edeceğiz “Eğer isimsen Bosingwa gibi çıkıp takımın için savaşacaksın. Dolayısıyla oyuncuların isimli olması, kariyerli olması benim için önemli değil” dedi.

‘İKİ TOKAT ÇELME TAKTI’

Eskişehirspor maçında aleyhlerine çalınan penaltılardan birinde etkili olan 6. hakem Serkan Tokat’a da tepkisini sürdüren Mandıralı, “1996’da Metin Tokat, 2014’de Serkan Tokat bize çelme taktı” dedi.

Haberin Devamı

Özer en az 2 hafta yok

TRABZONSPOR’un Eskişehirspor maçında sakatlanan yıldızı Özer Hurmacı’nın 2 ile 4 hafta arası sahalardan uzak kalacak. Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, “Özer’in sol uyluk arka adalesinde yırtık bulununuyor. Oyuncumuz 2 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacak” dedi.

KARABÜK’ÜN YASAĞI KALDIRILABİLİR

KARABÜKSPOR’a 2 yıl transfer yasağı geldi. TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Samsunspor ile sözleşmesini feshedip Karabük’e gelen Selim Teber transferinde talimata uymadığı gerekçesiyle Karabük’e 2 yıl transfer yasağı koydu. TFF Basın Sözcüsü Mete Düren ise “Sanırım oyuncular ve kulüp yetkilileri UÇK’da Bu sorunu bitirir. Doğrusu da budur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!