Ünal Aysal’dan samimi itiraf

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysal’dan samimi itiraf
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 08:50

G.Saray Başkanı, “30-40 yaşında olsam, başkanlığa devam etmek konusunda tekrar düşünebilirdim” dedi.

Haberin Devamı

İkinci bir şansım yok

GÜNDEME dair önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, çarpıcı ifadeler kullandı. Aysal’ın sözlerinden satırbaşları şöyle oldu...

- 2016’da başkanlığı bırakacağımı söyledim. Eğer 30-40 yaşında olsaydım tekrar düşünebilirdim. Benim ikinci bir düşünme şansım yok. Galatasaray’ı çok seviyorum ama daha genç ve dinamik bir arkadaşın göreve gelmesini istiyorum. Bence bütün kulüplerde böyle olmalı.

‘Zafer birlikte kutlanır’
- MALİ genel kurulda seçim oylaması istemiştim, Divan Başkanı onu ifadedeki bir aksaklıktan dolayı oylatmadı. Ben çıkıp bunu ifade ettim. Biz divan başkanımıza ısrarlı olduk ama bunu oylamaya sunmadı. Ben de hayat planlarımda 2016’ya kadar başkanlık olduğu için bunu söyledim. Her şey planladığım gibi gitti.
- Kadınlar Euroleague finalinde Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Önemli olan iki büyük kulübün Avrupa’da final oynamasıdır. İleride Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi kulüpler bu maçları oynayıp kutlamaları beraber yapacaktır.

Haberin Devamı

‘Kupadan vazgeçmeyiz’
- ZİRAAT Türkiye Kupası’na giden yolda Bursa maçı oldukça önem kazandı. Ekibimizin kolay kolay bu kupadan vazgeçeceklerini zannetmiyorum. Bizleri çok güzel bir maç ve netice bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!