Emel Acar küçük Deniz'i uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Emel Acar küçük Denizi uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 00:00

Gülben Ergen’in bir televizyonda yaptığı programı sırasında, kanserle mücadele eden 6 yaşındaki Deniz Gülmez'in parasızlık nedeniyle tedavisini yaptıramadığını öğrenerek 500 bin Euro bağış yapan modacı Emel Acar, bugün küçük Deniz’i tedavi için Almanya’ya uğurladı.

Haberin Devamı

Atatürk Havalimanı’nda uçağa binene kadar bir an olsun Nöroblastom kanseri küçük Deniz’i kucağından indirmeyen Emel Acar, şunları söyledi:
"Tabii ki iyilikler Allah ile sizin aranızda olan bir şey. Ama bu tamamen o günkü programda spontane gelişen bir şeydi. Beni oraya sanki Allah gönderdi. Eşimin beni seyretmesi, onun da denk gelmesi çok önemli. Çünkü eşim programı seyretmeyebilirdi. İyilikler gizli tutulmalı aslında ama oraya ben Deniz için gittim. Öyle bir vesileydi. Çünkü hiçbir şey tesadüf değil. O benim artık manevi oğlum oldu. İnşallah tedavisi bittikten sonra da ona koşa koşa geleceğiz. İnşallah şifa bulacak. Türk halkından da Deniz için dualarını bekliyoruz. Çünkü bu çocuk Türkiye'nin Deniz'i oldu artık. Türkiye'nin oğlu oldu"

KÜÇÜK DENİZ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / Foto Galeri

Haberin Devamı

EMEL ABLAYA DONDURMA İKRAMI

Atatürk Havalimanı’nda kendisine büyük yardım yapan Emel Acar’ın kucağında dondurmasını keyifle yiyen ve Deniz Gülmez, bir ara dondurmanın külahını Acar’a uzattı ve yemesini istedi. Bu ikramı reddetmeyerek yiyen Acar, Deniz Gülmez’e bir kez daha sarıldı ve "Deniz şimdi biraz bana küstü. Çünkü ben ona daha önce parka gitme sözü, vermiştim. Artık iyileştikten sonra gideceğiz. O sözü asla unutmuyor. İyileştikten sonra inşallah onunla parka koşturacağız" dedi.

Yaptığı bağış konusunda konuşmak istemeyen Emel Acar, "Bunu basının önünde konuşmaktan sıkılıyorum. Meblağ tabii ki büyük ya da küçük önemli değil ama Deniz'in tedavisi bir büyük meblağa ihtiyaç vardı" diye konuştu.

TEDAVİ İKİ YIL SÜRECEK

Deniz'in engelli babası Bülent Gülmez oğlunun tedavi sürecinin 1,5-2 yıl süreceğini belirterek, şunları söyledi:
"Ama devamında olabilecek etkileri, neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz. Tedavisi iki yıl kadar sürecek. Biz de onun tedavisi için Almanya'da kalacağız. Deniz, uçakla nakil olacağı için uçuşlarda ciddi enfeksiyon riski var. Bunu pek tahmin edemiyoruz. Doktorları da ne der? Ama tedavisi bitip 'sağlığına kavuştu' denilene kadar dönemeyeceğimizi düşünüyorum"

Pasaport kontrolüne babası Bülent Gülmez ve annesi Gülcan Gülmez’le giden Deniz Gülmez, uzun süre Emel Acar’a el salladı. Deniz Yılmaz’ı çok sayıda akrabası Atatürk Havalimanı’ndan yolcu etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!