Avrupa şampiyonunu izlemek 1 lira. Bursaspor-Galatasaray maçı 800 lira…

Güncelleme Tarihi:

Avrupa şampiyonunu izlemek 1 lira.  Bursaspor-Galatasaray maçı 800 lira…
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 11:47

KADINLAR Avrupa Ligi şampiyonluğuna finalde Fenerbahçe’yi yenerek ulaşan Galatasaray Odeabank’ın ligdeki play off yarı final serisinde Adana BOTAŞ ile yapacağı ilk maçın biletleri 1 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Haberin Devamı

Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ilk maçta basketbolseverler şampiyonu 1 liraya izleyebilecek. Bu arada Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Rövanş maçında Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL’den satışa çıkıyor. Satışa çıkan bu fiyatla asgari ücretli bir futbolseverin maça gitmesi imkansız hale geldi.

“Hasılatı çıkarmamız lazımdı”

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ilişkin, “Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı” dedi.

Bunun altında bir şey aranmaması gerektiğini belirten Körüstan, “Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor. Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Bundan daha fazla da bir açıklama yapmak istemiyorum” diye konuştu.

KARŞILAŞMANIN BİLET FİYATLARI ŞÖYLE:

“BURSAGAZ VIP B Tribünü 1.Sıra: 300, 00 TL, BURSAGAZ VIP Tribünü 2....6.Sıra: 200,00 TL, KAPALI C Tribünü:100,00 TL, MARATON Tribünü: 50,00 TL, AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL, MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL”
Bursaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, yarın TSİ 20.00’de Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın biletlerinin bugün 10.00’dan itibaren satışa sunulduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!