İki olayda da motosikletli saldırganlar rol aldı

Güncelleme Tarihi:

İki olayda da motosikletli saldırganlar rol aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 11:39

Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Yıldız'ın eşi, kızı ve saldırganlardan biri hayatını kaybetti. Bu olay akıllara geçtiğimiz günlerde yaşanan bir başka olayı getirdi.

Haberin Devamı

İstanbul bugün korkunç bir olay yaşadı. Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Yıldız'ın, Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı'ndaki evinin önünde aracına, motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.

Saldırıda Yıldız'ın eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti.

Yaşanan bu korkunç olay akıllara ünlü bir isme geçtiğimiz günlerde yapılan saldırıyı getirdi.

Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, 8 Nisan günü saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokakta bulunan iş yerinden dışarı çıktı. Atacan park halinde olan aracına bineceği sırada, motosikletli bir kişi tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı. Atacan olayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi.

HER İKİ SALDIRI DA AYNI ŞEKİLDE

Her iki olayda da motosikletli saldırganların olması dikkat çekti. Yağmur Atacan silahı görüp saklandığını ve saldırıdan bu şekilde kurtulduğunu söyledi.

Bugün yaşanan olayda ise saldırıya aynı şekilde silahla karşılık verildi ve 3 kişi hayatını kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!