Obra'yı 3 kez deviren adam

Güncelleme Tarihi:

Obrayı 3 kez deviren adam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 10:30

Ufuk Sarıca’nın Pınar Karşıyakası, Obradovic’in Fenerbahçe Ülker’ine karşı üçüncü galibiyetini bu kez de ligde 83-74’le aldı.

Haberin Devamı

1- KAF KAF BU SENE BUNU HEP YAPIYOR

OBRADOVİC’in Türkiye Ligi’ndeki kâbus’u Ufuk Sarıca oldu. Fenerbahçe Ülker ligin ilk yarısında Ataşehir’deki ilk mağlubiyetinin (66-76) mağlup olduğu, Türkiye Kupası’ndan elendiği (73-82) Pınar Karşıyaka’ya bu kez ligin ikinci yarısında İzmir’de 83-74’le boyun eğdi.

2- KARTAL’IN GÖZÜ KARARDI

ROYAL Halı Gaziantep potasına 94 sayı bırakarak kazanan Beşiktaş Integral Forex BBL’deki üst üste 8. galibiyetini kazandırdı: 94-91. Siyah beyazlıların ABD’li yıldızı Chris Lofton, imzasını bıraktığı Akatlar Arena’daki mücadeleyi 22 sayı, 2 asist ve 3 top çalma ile tamamladı.

3- AVRUPA ASLANI LİGE ARA VERDİ

BU sezon Euroleague’de TOP 8’e kalma başarısı gösteren tek Türk takımı olan Galatasaray, kritik Barcelona eşleşmesi sonrası Beko Basketbol Ligi’ne ara verdi. Trabzon maçını pas geçen Ergin Ataman’ın Aslanları bugün başlayacak seride 3’ü bularak Milano’da Final Four’u amaçlıyor.

Haberin Devamı

4- BANVİT’İN ÖNÜNDE DURULMUYOR!

BEKO Basketbol Ligi’nin bu sezon tozunu atan geçen yılın finalisti Banvit, TED Kolejliler’i Başkent’te 20 sayı farkla mağlup etti: 99-79. 25. maçında 24. galibiyetini Bandırma temsilcisinde 19 sayı 5 ribauntla oynayan Cevher Özer performansıyla göz doldurdu.

5- EFES, FENER'E BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

AVRUPA’da bu sezon çok büyük hayal kırıklığı yaşatan Aggelou’nun Anadolu Efes’i lig sonuncusu Aliağa Petkim’i Abdi İpekçi Arena’daki maçta 77-57 ile geçti. Lacivert beyazlılar aldığı bu galibiyetle Fenerbahçe Ülker'le aralarındaki puan farkını 1'e indirmeyi başardı.

HAFTANIN TAKIMI:PINAR KARŞIYAKA
HAFTANIN OYUNCUSU: DIEBLER(PINAR KARŞIYAKA)
HAFTANIN KOÇU:UFUK SARICA (PINAR KARŞIYAKA)

HAFTANIN KARMASI

1- MARCUS DENMON(TOFAŞ)
2- CHRIS LOFTON(BEŞİKTAŞ INTEGRAL)
3- JUSTIN CARTER(UŞAK SPORTİF)
4- DUSKO SAVANOVIC (ANADOLU EFES)
5- ESTEBAN BATİSTA(PINAR KARŞIYAKA)

Obrayı 3 kez deviren adam

Obrayı 3 kez deviren adam

Haberin Devamı

Obrayı 3 kez deviren adam

Obrayı 3 kez deviren adam


BAKMADAN GEÇME!