Bursaspor - Galatasaray maçı 800 TL

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor - Galatasaray maçı 800 TL
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 09:53

Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak yarın akşam Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Ancak fiyatları görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi... Misafir takım için ayrılan biletlerin fiyatları 800 TL... Türkiye Kupası olması hem de rakip takıma ayrılan bilet fiyatlarının yüksek olması herkesi şaşırttı. Bu koşullarda, asgari ücret alan bir Galatasaray taraftarının bu maça gitmesi tamamen hayal! Konu hakkında açıklama yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" dedi... Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise "Nasıl bunu yaptıklarını anlamadım. Bu yanlışlarından döneceklerdir diye düşünüyoruz" açıklamasıbı yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL'den satışa çıkıyor. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Biletler sadece Biletix internet sitesi üzerinden 15.04.2014 Salı günü saat 10.00 itibariyle satışa çıkacaktır. Biletix web bilet satış kanallarından bilet alan taraftarlarımız biletleri Çetin Family Emek- Çetin Family Nilüfer- Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otopark Biletix gişesinden alım yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir. Misafir takım biletleri sadece Biletix web bilet satış kanallarında 15.04.2014 Salı günü saat:10:00 itibariyle satışa sunulacaktır. Bilet alan misafir takım taraftarları İstanbul Biletix bilet gişelerinden bilet alımı yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF Talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarımızda olduğu gibi bileti veya kombinesi olmayan taraftarlarımız ve çocuklarda müsabakaya alınmayacaklardır."

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN BİLET FİYATLARI ŞÖYLE:
BURSAGAZ VIP B Tribünü 1.Sıra: 300, 00 TL
BURSAGAZ VIP Tribünü 2....6.Sıra: 200,00 TL
KAPALI C Tribünü:100,00 TL
MARATON Tribünü: 50,00 TL
AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL
MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL

BAŞKAN'DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ilişkin, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" dedi. Körüstan, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile oynayacakları karşılamada yönetim kurulu olarak açık kale arkası ve misafir takım tribününün bilet fiyatlarını, 800 lira olarak belirlediklerini hatırlattı. Bunun altında bir şey aranmaması gerektiğini belirten Körüstan, "Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor. Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Bundan daha fazla da bir açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN TEPKİ

Galatasaray yönetimi, Bursaspor kulübünün 90 dakikalık bir kupa mücadelesi için deplasman tribününde 1 bilete tam 800 lira fiyat biçmesine tepki gösterdi. Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, “ Bursaspor Kulübü maçı Galatasaray taraftarına kapatsa imiş. Direk yöntemi seçmemişler demek ki. Ancak bu uygulama federasyonun kurallarına aykırı bir yöntem. Federasyonun yönetmeliğine göre aynı kategorideki biletleri farklı fiyata satamazsınız. Nasıl bunu yaptıklarını anlamadım. Bu yanlışlarından döneceklerdir diye düşünüyoruz”

G.SARAY - F.BAHÇE DERBİSİ DAHA UCUZDU!
Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde bilet fiyatları şu şekildeydi

Haberin Devamı

Kategoriler- Ücret
Kategori 1 (Yemekli Vip)- 1.000 Lira
Kategori 2 Vip - 700 Lira
Kategori 3 - 500 Lira
Kategori 4 - 300 Lira
Kategori 5 - 200 Lira
Kategori 6 - 120 Lira

2 KATINA DEVLER LİGİ MAÇI İZLEDİLER!
Galatasaray'ın İngiltere'de oynadığı Chelsea karşılaşmasını izleyen sarı kırmızılı taraftarlar 1600 TL'ye biletlerini almıştı.

TWİTTER TEPKİLERİ

Gokmen pekmutlu
kafam guzel sandim 3 kere baktim 800 yaziyor :)

BaxeN
yuh, buna kimse dur demiyecek mi ya yarin real-barca maci var ispanyada, 800 lira'ya bilet bulurum karaborsa

bülent tuncay ?
Dünya, ay tutulmasını yaşarken Bursaspor da akıl tutulması yaşıyor. GS taraftarına bileti 800 TL yapmış...

RengineSadık
Bursa'dan SOYGUN haberi var. 800 TL'ye deplasman tribünü mü olur ? Kombineniz ne kadar

Haberin Devamı

Hagi Arif
Bugün 1 nisan da değil ama sağlam bir şaka herhalde.. 800 tl, deplasman tribünü, bursa-gs =)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!