İngiliz devi 8 milyon sterlin

Güncelleme Tarihi:

İngiliz devi 8 milyon sterlin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 09:08

Haberin Devamı

Bu sezon Hamburger SV Bundesliga’da zor günler geçirse de, takımın tek ümit kaynağı Hakan Çalhanoğlu performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Avrupa’nın bir çok dev kulübü ile birikte Galatasaray gibi Türk kulüplerin de transfer listesinde bulunan milli futbolcu için ünlü İngiliz kulübü Chelsea de devreye girdi. Sarı-kırmızılı takımın elinden kaçırdığı Ay Yıldızlı futbolcuyu Portekizli Jose Mourinho ekibine katmak istiyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Hamburg’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu sezon sonunda Chelsea’ye gidecek. Chelseali yöneticiler Morinho’nun bu isteği üzerine Hamburg ile görüşmelere başladığı ve 13 milyon Pound transfer bedeli istenen Hakan için İngiliz ekibinin 8 milyon Pound ödemeyi kabul ettiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Bundesliga’da yaptığı çıkışla sezon başındın beri dikkatleri üzerine çeken Milli Futbolcuyu sezon başında Fatih Terim de ısrarla kadrosuna katmak istemişti.

Bu sezon ilk kez Bundesliga’da forma giyen 20 yaşındaki yetenek, attığı 10 gol ve 4 asistle takımının en değerli oyuncular arasına girdi. Hatta attığı 4 frikik golüyle de, bu sezon Bundesliga’da liste başı olmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!