Amiri mermi değil kalbi oldurdu

Güncelleme Tarihi:

Amiri mermi değil kalbi oldurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 01:52

Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan, iki polisi yaralayan şüpheli için yapılan operasyonu yönetirken fenalaştı. Yere yığılan Turan, kalbine yenik düştü.

Haberin Devamı

EDİRNE’de çıkan bir çatışma, bir emniyet müdürünün trajik ölümüyle sonuçlandı. Olay, dün saat 01.00 sıralarında, Menzilahır Mahallesi Taşköprü Sokak’ta meydana geldi. 155 Polis İmdat telefonuna gelen ihbarda, iki kadının yaşadığı eve bir kişinin tabancayla ateş ettiği bildirildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Özcan Karakaşoğlu ve Mehmet Ali Uzun, ekip otosuyla olay yerine geldi ve inceleme yapmaya başladı. Bu sırada, kalabalık arasında bulunan ve kimliği Özgür Ç. olarak belirlenen şüpheli, iki polis memuruna 7 el ateş ederek kaçtı. Polis Karakaşoğlu bacağından, Uzun da kasığından vuruldu. Yaralı polisler telsizle destek ve ambulans istedi. İki polis hastaneye kaldırılırken, Özgür Ç.’nin saklandığı ev tespit edildi.

TİMİ YÖNETİYORDU

Olay yerine gelen Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan (45) ve beraberindeki polis ekibi evi sardı. Polisler evin kapısını kırdığı sırada, Turan, fenalaşarak yere yığıldı. Polisler, hastaneye yetiştirseler de, Turan’ı yaşama döndürmek mümkün olmadı. İlk saldırıdan 4 saat sonra, şüpheli Özgür Ç., kapıyı kıran polislerce gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan evdeki iki kadın da ifadeleri alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!