Soyunma odasını çocuklar bastı

Güncelleme Tarihi:

Soyunma odasını çocuklar bastı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 00:12

Antalya galibiyeti sonrası Dirk Kuyt’ın çocukları, Fenerbahçeli futbolcuların neşe kaynağı oldu.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ gün Antalya’yı yenen F.Bahçe’de maç sonu keyifler yerindeydi. Futbolcular, “Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor” diye bağırarak koridorlarda yürüdü. Gecenin adamı Kadlec, tebrikleri kabul etti. Yanal oyuncularına, “Bugün Kadlec ile Selçuk ile hatta İbrahim Serdar ile kazandık” dedi.
Soyunma odası ise çocuk bahçesine dönmüştü. Kuyt’ın çocukları, neşe kaynağı oldu.
Alves’in sırtına çıkan Kuyt’ın oğlu, hâlinden memnundu. Hollandalı’nın çocukları, babalarının kafasında oluşan yaraya bakıp korksalar da, F.Bahçeli futbolcularla eğlenceli vakit geçirdiler.

Yanal, ilkleri Fener’de gördü

F.BAHÇE’nin başında adım adım şampiyonluğa ilerleyen Ersun Yanal, ligde 29 haftada 21 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile en yüksek ortalamasını tutturdu. Kanarya, Beşiktaş’ı yenerse, 4 hafta kala şampiyonluk turu atan ilk takım olacak.

Cavendish Türkiye’ye geliyor

Haberin Devamı

FRANSA, İtalya ve İspanya Turu’nda elde ettiği 43 etap birinciliği ile kariyerinde 100’ün üzerinde yarışta finiş çizgisini ilk sırada geçen bisikletçi Mark Cavendish Türkiye’de ilk kez yarışacak. 50. kez düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda yarışacak World-Tour takımlarından Omega Pharma-Quick Step, start listesinde Cavendish’in olacağını duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!