En ‘Kırmızı’ ödüller haziranda verilecek

Güncelleme Tarihi:

En ‘Kırmızı’ ödüller haziranda verilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 01:32

REKLAM sektörünün en yaratıcı ajanslarının ödüllendirildiği, reklam verenlerin başarılarının belgelendiği 11. Kırmızı Ödülleri 2014, yine sektörün ve medya dünyasının önemli isimlerini buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

2003 yılından bu yana basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Kırmızı Ödül Töreni bu yıl ilk defa, yaza merhaba dediğimiz haziran ayında düzenlenecek.

SON BAŞVURU 9 MAYIS

Yarışmaya katılmak isteyenler için bu yıl ilk kez, yayın dönemi genişletilerek 16 aya çıkarıldı. Böylece, 1 Ocak 2013-30 Nisan 2014 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış tüm ilanlar için, yarışmaya başvuru yapılabilecek. Toplam 41 kategori içeren, katılımcıların büyük ödül Kıpkırmızı dahil 46 ödül için yarışacağı 11. Kırmızı’nın son başvuru tarihi ise, 9 Mayıs 2014 Pazartesi’dir.
Bugüne kadar 791 firma ve 7.781 ilanın yarıştığı, 133 reklamcının jüride görev üstlendiği, 11. Kırmızı’nın ödül töreni, 9 Haziran Pazartesi akşamı İstanbul Zorlu Center PSM’de gerçekleştirilecek. Katılımcılar, yarışma başvurularını yapabilecekleri www.kirmiziodulleri.com sitesinden, aynı zamanda katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları, Hürriyet Özel Ödülü ve Radikal Canlı Kırmızı yarışmaları ile ilgili duyuruları da ulaşabilecekler. Kırmızı’yı sosyal ağlarda ise, facebook.com/kirmiziodulleri ve twitter.com/kirmiziodulleri adreslerinden takip edebilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!