İkoncan hatırası

Eda Taşpınar, Bebek’te bir hayranıyla fotoğraf çektirirken objektife yansıdı.

Haberin Devamı

Taşpınar poz verirken, sevgilisi Can Verdi görüntülenmemek için gazetecilere sırtını döndü. Eda Taşpınar, işadamı Nurettin Hasman’la yaşadığı aşk sayesinde popüler olmuş, ardından Bodrum’da verdiği meşhur şezlong pozlarıyla tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelmişti. Nurettin Hasman’ın ardından flört ettiği milli sörfçü Bora Kozanoğlu’yla da yollarını ayıran Taşpınar, geçtiğimiz hafta sonu yeni sevgilisi Can Verdi’yle Bebek’te görüntülendi.
‘İkoncan’ unvanı ile şöhreti paraya çevirmeyi başaran Eda Taşpınar hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, Avukat Can Verdi’nin kendilerini görüntüleyen gazetecilere poz vermek yerine yüzünü gizlemesi şaşırttı.

Başkan start verdi
Sarsılmaz Silah Sanayii’nin sahibi Nur Ala Aliş, geçen yıl (TAF) Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun başkanı olmuştu. Gaziantep’te başlayan Türkiye Paintball Şampiyonası’na da Aliş start verdi. Açılışta bir de konuşma yapan Aliş, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’yle ortak çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Aile boyu t anıtım
Şebnem Çapa, Chez- Bo adlı markasının 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu bugün Çukurcuma’daki mağazasında tanıtıyor. Daha önce annesi için objektif karşısına geçen Ceylan Çapa, bu kez de mankenlik yapacak. Ona Şebnem Çapa’nın kız kardeşi Çiğdem Kayalı da eşlik edecek.

Olcay ’dan zamansız şarkılar
Zuhal Olcay, Nişantaşı Sofa Otel’in terasında hizmet veren Frankie’de ayda bir kez düzenlenen “Timeless Moments” etkinliğinde sahneye çıktı. “Pervane”, “Yalnızlığım”, “Güller ve Dudaklar”, “Zaten Ben Bunları Anı Olsun Diye Yaşadım” ve “Ayrılık da Sevdaya Dahil” gibi unutulmaz şarkıları seslendiren Olcay, konuklarına keyifli dakikalar yaşattı. Sanatçıyı dinleyenler arasında “Coco Chanel” filminin başrol oyuncusu ve Chanel’in yüzü Fransız oyuncu Anna Mouglalis’in yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de vardı.

Karaköylü oldu
Melda Tuna, Etiler Şamdan’ın sahibi olan babası Mehmet Tuna’nın izinden gidiyor. Daha önce Kıbrıs Kaya Artemis Casino’nun yiyecek- içecek müdürlüğünü yapan Tuna, şimdi de Karaköy’deki Louis Restoran’ın işletmeciliğini üstlendi. Mutfağa da giren Tuna’nın
mönüsünde poğaça burger, karidesli feraye mantı gibi Türk ve dünya mutfağından lezzetler birlikte yer alıyor. Tavsiye ederim.

Tacı taktı
Her perşembe Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da eğlenceli gecelere ev sahipliği yapan Cihan Şensözlü, 29’uncu yaşını eğlence danışmanlığını yaptığı Hotel Les Ottomans’da kutladı. Partiye iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Fasılla başlayan kutlama, Şensözlü’nün kral tacı şeklindeki pastasını kesmesiyle devam etti.

Yazarın Tüm Yazıları