Nereye Buca

Güncelleme Tarihi:

Nereye Buca
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

PTT 1. Lig’de Mersin İdman Yurdu’na deplasmanda 3-1 mağlup olan Bucaspor’un inanılmaz düşüşü sürüyor.

Haberin Devamı

Üst üste altıncı kez sahadan eli boş ayrılan sarı-lacivertli ekip, bu periyotta 8’inci sıradan 12’nci sıraya inerek 4 basamak geriledi. 28. haftada 1461 Trabzon’u mağlup ederek 39 puana ulaşan ve Play-Off hesapları yapmaya başlayan Fırtına’nın düşme hattıyla arasındaki 12 puan, art artda gelen kayıplarla 5’e indi.

Balıkesirspor ve Samsunspor’a 2-0, Ankaraspor’a 2-1, Şanlıurfaspor’a 4-1, Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu’na ise 3-1 yenilen Bucaspor’un bitime 3 hafta kala, ateş hattındaki T.Linyitspor’la arasında 5, Fethiyespor’la 7, 1461 Trabzon’la 8 puan fark kaldı. Kalan 3 haftada Orduspor, Karşıyaka (D) ve Manisaspor’la oynayacaklarını hatırlatan Başkan Hüsnü Kaya, “Bizi iyi yerlere götüren de bu takımdı. Toparlanacağız. Düşme korkumuz yok” dedi.

Haberin Devamı

Talihsiz Henrique

BUCASPOR’un Brezilyalı stoperi Luiz Henrique, uzun süren sakatlığının ardından formasına kavuşytuğu ilk maçta iki talihsiz olay birden yaşadı. Henüz 7. dakikada kendi kalesine gol atan tecrüobeli savunma oyuncusu, 33. dakikada gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!