Vah Altay vah

Güncelleme Tarihi:

Vah Altay vah
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

ALANYASPOR maçının primlerini alamadıkları gerekçesiyle kazan kaldıran 7 futbolcunun gitmediği Bozüyükspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Altay, belki de tarihinde ilk kez bir maça yedek kalecisiz çıktı.

Haberin Devamı

Şehmus, Mustafa, Yusuf ve Burak’ın yanı sıra kaleciler Ali Şaşal, Fatih ve Ersel’in forma giymeyi reddetmesi nedeniyle eldivenleri A2 Takımı’ndan Mert Can devralırken, kadroda profesyonel lisanslı başka kaleci olmadığı için siyah-beyazlılar büyük bir risk alarak 90 dakikayı yedek kalecisiz tamamladı.

Eylemci 7 futbolcu için “Artık tesislere bile giremezler” diyen Başkan Niyazi Konuşmaz, en çok altyapıdan yetişen Ali Şaşal’a üzüldüğünü belirterek “Ona en zor gününde destek oldum. Böyle davranması akıl alır gibi değil. Sözleşmesini de uzatmadı. Sezon sonunda elini kolunu sallayıp gidecek” şeklinde konuştu. Fatih’in de arkadaşlarını tehdit ettiğini öne süren Konuşmaz, “Protestonun da bir şekli vardır. İdman boykotu yaparsın, ama maçı çıkarsın. Son dakikada takım sabote edilmez” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Taze kan geliyor

ALTAY’da Mert Can Dadan dışında profesyonel lisansa sahip kaleci kalmadığı için yönetim altyapıdan iki ismi profesyonel yapmak için harekete geçti. U-19 takımında forma giyen Fehmi Kızılata ve Furkan Kop’un A Takım’a alınıp profesyonel yapılacağı öğrenildi. Bozüyük deplasmanını boykot eden ve süresiz kadro dışı bırakılan futbolcular da yönetimin gösterdiği yerde antrenman yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!