Şimşek tamam!

Güncelleme Tarihi:

Şimşek tamam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

PTT 1. Lig’de Balıkesirspor’u yenerek kurtuluşunu bitime 3 hafta kala resmen ilan eden Karşıyaka’da yönetim, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’le prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısındaki başarıda büyük pay sahibi olan Şimşek’le görüşen kurmaylar sözleşmesini uzatması için el sıkıştı. Taraflar detayları görüşerek önümüzdeki günlerde imzayı resmiyete dökecek. Aylık ücretleri 35 bin TL olan Şimşek ve ekibine zam yapılacak.

Göreve gelecek sezon da devam etmeyi çok istediğini dile getiren Şimşek, “Yönetim ve futbolcularla aramızda iyi bir beraberlik var. Uyumlu çalışıyoruz. Gelecek sezon Karşıyaka’da yeni başarılar kazanmak istiyorum” dedi. Ligde kalan 3 haftada kontrolü elden bırakmayacaklarını dile getiren Şimşek, “Yarışı yakından ilgilendiren maçlara çıkacağız. İdeal kadromuzu bozmadan, aynı ciddiyetle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

10 kişiyle 4 puan

KARŞIYAKA, üst üste iki hafta 10 kişi kaldığı maçlarda hayati öneme sahip 4 puan topladı. Geçen hafta düşme hattındaki 1461 Trabzon’a konuk olan Kaf-Kaf, Rıdvan’ın 24. dakikada atılmasıyla şoka girdi. İkinci yarıda yenik duruma düşen Kaf-Kaf, Can’ın golüyle 1 puanı hanesine yazdırdı. Karşıyaka, şampiyonluk kovalayan Balıkesirspor karşısında 7. dakikada Uğur’un kırmızı kart görmesi ve bu pozisyonda çalınan penaltıyla sarsıldı. Kaleci Bicik’in penaltıyı kurtarmasının ardından ikinci yarıda coşan yeşil-kırmızılı ekip, 3 puanı 3 golle aldı. Cezalı olduğu karşılaşmayı Altay kulüp binasından izleyen Yusuf Şimşek espri yaparak, “Federasyon’a bundan sonra 10 kişi oynamak istediğimizi bildireceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!