Kayıp sanılan iki arkadaş kaza sonucu ölmüş

Güncelleme Tarihi:

Kayıp sanılan iki arkadaş kaza sonucu ölmüş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

İZMİR'de, otomobilin 30 metrelik şarampole yuvarlandığı yerde cesetleri bulunan ve haklarında daha önce kayıp başvurusu yapılan Ramazan Gültekin ile Gülşah Kapar'ın, kaza sonucu hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Haberin Devamı

Karabağlar İlçesi'ne bağlı Tırazlı Köyü yakınlarındaki toprak yolda şarampole yuvarlanmış bir otomobil gören köylülerin ihbarıyla bölgeye giden jandarma, bir haftadır kendilerinden haber alınamayan 56 yaşındaki Ramazan Gültekin ile 32 yaşındaki Gülşah Kapar'ın cesetlerini buldu. Olay yerindeki incelemenin ardından Ramazan Gültekin ile Gülşah Kapar'ın cesetlerine, otopsi yapıldı. Cesetlerden Gülşah Kapar'ın, güneş ışınlarına daha fazla maruz kaldığı için erken çürümeye başladığı belirlendi.

Emekli olduktan sonra müteahitin yanında ulaştırma elemanı olarak görev yapan Ramazan Gültekin ile özel güvenlik görevlisi olan Gülşah Kapar'ın, otopsi sonrasında ilk bulgulara göre, otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu hayatlarını kaybettikleri saptandı. Cesetlerin üzerinde şüphe çekecek herhangi bir kesici ya da delici alet yarası ise bulunmadı. Yaklaşık üç yıldır birbirlerini tanıyan ikilinin, ailelerinin de yine bu arkadaşlıktan bilgilerinin olduğu öğrenildi. Ramazan Gültekin ile Gülşah Kapar'ın cenazeleri, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!