İlişkiler zorlanıyor

Bugün kendinizi tartışmaların ortasında bulursanız veya belli belirsiz ve hatta nedensiz bir gerilim hissederseniz ne kendinizi ne de gerilimin nedeni olarak gördüğünüz kişileri suçlamayın.

Haberin Devamı

Zira, gerçek suçlu Terazi burcunda meydana gelen tam ay tutulmasıdır. Bu durumu bilmek herkesin neden zombiye dönüştüğünü ve bu durumun geçici olduğunu anlamak için yeterli olmalıdır. Bu tutulmanın iyi tarafı, uzun zamandır devam eden bazı sorunlar veya uzayan iş ya da ilişkiler hakkında bir karar alma veya seçim yapma zorunluluğu ya da olanağı getirecek olması. Dolayısıyla, geçmişten gelen ve tüm dikkatleri üzerine toplayan bu problemlerin bir daha geri gelmeyecek şekilde çözümüne çalışmakta fayda var. Detaylı, yüksek önem taşıyan ve uzun versiyon yorumu pazartesi yazımda bulabilirsiniz. Tutulma enerjisini en iyi şekilde kullanabilmeniz dileğiyle, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel


Koç
Özel veya iş hayatınızdaki ilişkileriniz dikkat gerektiriyor. İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Boğa

Haberin Devamı

Bazı işbirliklerinizin, işlerinizin veya ilişkilerinizin verimliliğini sorgulayabilir, yararsız gördüklerinizi sonlandırabilirsiniz.

İkizler

Bazı planlarınızın ya da hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayacak somut konulara yönelmeniz gereken günlerdesiniz.

Yengeç

Eviniz ve işiniz arasında kalabilir, iki tarafa yetişmekte zorlanabilirsiniz. Yapılması gereken acil değişiklikler olabilir.

Aslan

Belli ilişkilerinizin, işbirliklerinizin verimliliğini sorgulayabilirsiniz. Bu esnada acil kararlar almamanızda fayda var.

Başak
İş ilişkileriniz veya maddi temalı ilişkiler ön planda. Cömert davranmanız çok güzel, ancak karşınızdaki kişi veya kurumlar ihtiyacı olandan fazlasını istiyor olabilir.

Terazi
Kişisel gelişiminize faydası olmayan, bir adım bile ilerlemeyen iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz. Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Akrep
Belli bir kişinin, işbirliğinin veya işin düşündüğünüzden daha az güvenilir olduğunun farkına varabilirsiniz. Belli sözler verilmeden bu durumun açığa çıkması, aslında sizin yararınıza olacaktır.

Yay
İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir. Bazı iş veya ilişkilerinizi tükenme noktasına geldiğini görerek sonlandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Belli bir konuya bakış açınız, meslektaşlarınızla ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir. Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Kova
Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen, koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir. Saatler geçtikçe bu alanda alacağınız kararla ilgili koşullar oluşacaktır.

Balık
Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir. Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.


Yazarın Tüm Yazıları