Türkiye Su Jeti Şampiyonası, Bodrum'da başlayacak

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Su Jeti Şampiyonası, Bodrumda başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 14:27

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Su Jeti Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Bodrum'da yapılacak.

Haberin Devamı

Bodrum Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Motosiklet Kulübü, Deniz Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği desteğiyle düzenlenen yarışlar 19-20 Nisan tarihlerinde Kumbahçe sahilinde gerçekleştirilecek.

Brifing ve antrenmanlarla 19 Nisan'da başlayacak şampiyonaya 5'i Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden olmak üzere 40 sporcu katılacak. 5 kadın sporcunun da yer alacağı yarışma drag, slalom, free style kategorilerinde düzenlenecek. Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, yaptığı açıklamada, kulüp olarak yarışmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yarışmanın ilçenin en güzel sahillerinden biri olan Kumbahçe'de yapılacağını bildiren Erçik, "Vatandaşlarımızı dalgalara meydan okuyan sporcularımızı izlemeye davet ediyoruz. Yarışta su üzerinde uçarak birbirinden zor hareketler yapan sporcuların şovuna tanık olacağız. 'Jet ski' olarak bilinen aracın sürüş tekniklerinin geliştirilerek gençler tarafından daha güvenli ve bilinçli kullanılmasını amaçlıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!