Piriştina'ya esnaf ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Piriştinaya esnaf ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

İZMİR Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Onursal Başkanı ve CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam, esnaf temsilcileri ile birlikte Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Ziyarete Buca Esnaf Odası, Buca Şoförler Odası, Buca Esnaf Kefalet Kooperatifi, İzmir Sıhhi Tesisatçılar Odası, İzmir Emlakçılar Odası, İzmir Elektronikçiler Odası, İzmir Pastacılar Odası ve İzmir Oto Galericileri Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Esnaf teşkilatını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Bu ziyaretinizle bize moral verdiniz. Yalnız olmadığımızı anladık. Sizler sayesinde çözemeyeceğimiz sorunumuz olmadığını anladık. Biz Buca'yı birlikte yönetme sözü verdik ve bunu esnafla başlattık. Sizlerle esnafın sorunlarını her zaman konuşacağız. Herkesin gönlü rahat olsun. Şehrimiz emin ellerde. Verdiğiniz bu heyecanı kaybetmeden çalışırsak 5 yıl sonunda başarıya ulaşırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da, "Biz destek olmaya, 5 yıl boyunca gözünüz, kulağınız, eliniz, ayağınız olmaya, başarı dileklerimizi iletmeye geldik. Sizden başarılı çalışmalar bekliyoruz ve bunu becerecek kabiliyette olduğunuzu biliyoruz. Bu yolda her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Ziyarette esnaf odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, tek tek söz alarak Başkan Piriştina'ya başarı dileklerini iletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!