Düğün sonrası silahlı kavga: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Düğün sonrası silahlı kavga: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 11:07

MUĞLA’nın Köyceğiz İlçesi’nde, düğünde tartışıp sonrasında yolda karşılaşan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Mehmet Yıldırım ve Fatih Çil pompalı tüfekle vurularak hafif yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 00.15 sıralarında, ilçeye bağlı Pınarköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bir yakınlarının düğüne katılan Mehmet Yıldırım, Fatih Çil ile O.K., H.K., S.K., S.Ş. ve O.D. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Düğün sahiplerinin araya girmesi ile sakinleşen iki grup arasındaki tartışma da sonlandı.

Araçlarına binerek düğünden ayrılan iki grup daha sonra yolda karşılaştı. Tekrar alevlenen tartışmada pompalı tüfek kullanıldı. Açılan ateş sonucu otomobilde bulunan Mehmet Yıldırım ve Fatih Çil, çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Ateş açtıkları ileri sürülen grup, içinde bulunduğukları otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralıları ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Yıldırım ve Çil, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifade verdi. O.K., H.K., S.K., S.Ş. ve O.D. de jandarmaya giderek teslim oldu. Yaralıların şikayetçi olmaması üzerine savcının talimatıyla 5 kişi, serbest bırakıldı. Arkadaş oldukları belirtilen iki grubun alkollü olduğu kaydedildi. Kavgada kullanılan pompalı tüfeğe el konulduğu, soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!