'Keşke 13 puan fark atmasaydık'

Güncelleme Tarihi:

Keşke 13 puan fark atmasaydık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 09:44

Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu dün gece Beyaz TV'ye bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Uslu maçtan sonra yaşanan tartışmalar ve önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisi ile ilgili ise eğer Olimpiyatta şampiyon olursak tur atmayız ifadelerini kullandı.

VIP tribünü önünde bazı Galatasaraylı taraftarlar bana ve Başkanımız Aziz Yıldırım'a ana avrat küfürler etti.Böyle şey olur mu? Önce bana küfür ettiler. İlgilenmedim. Arkasından Başkanımız'a ana avrat küfür etmeye başladılar, çok net söylüyorum açık açık. Hatta bir GS'li çocuk geldi, dedi ki 'Başkanım bana Fenerbahçeliler küfür ediyorlar' dedi. Başkan dedi ki "Ben özür dilerim, biz küfüre karşıyız.'

'BU NEYİN NEFRETİ, NEYİN KİNİ'

Başkanımız Aziz Yıldırım, o terbiyesizlere dedi ki; "Ölmüş anneme küfür etmeyin, gelin yüzüme konuşun. Bundan sonra bize küfür edenlere aynı karşılığı vereceğiz. Bu terbiyesizler hadlerini bilecek. Galatasaraylı yöneticilerin boynu bükük, devekuşu misali yatıyorlar. Meydana çıkamıyorlar. Bize küfür eden terbiyesizlerin hepsini ihbar ediyorum. 6222 kapsamında yargılanmalılar. Bağdat Caddesi'nde, Anıtkabir'de Galatasaraylılar'la birlikte yürüdük. Onlarla hiçbir sorunumuz yok. Ama bunlar terbiyesiz. Keşke şampiyon olmasaydık, keşke 13 puan fark atmasaydık. Bu neyin nefreti, çekememezliği? Bu düşmanlığı bitirmemiz lazım. Ama nasıl bitireceğiz bilmiyorum. Lig ikincisi kim olursa olsun, bizim işimiz değil o. Bizim için Galatasaray da Beşiktaş da aynı yakınlıkta. Biz renklerin kardeşliğine inanmak istiyoruz. Beşiktaşlılar bizim kardeşimiz. Orada yenip ya da berabere kalıp şampiyon olmak istiyoruz. Beşiktaş Kulübü neden yeniden yargılanma istemiyor hayretler içindeyiz. Olimpiyat'ta şampiyon olursak tur atmayız. Biz rakibimize saygı gösteren bir camiayız. Yangınlar üflenerek sönmez diyen bir şahısla Fenerbahçe Kulübü dost olamaz. UEFA'nın verdiği cezalarda adalet yok, demek ki Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz için ihtimal var. Allah büyük… UEFA'nın cezaları ile ilgili uluslararası hukuk çerçevesinde haklarımızı aramaya devam edeceğiz. Fenerbahçe Camiası küllerinden yeniden doğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!