Papadopoulos’un acıklı ölümü

Güncelleme Tarihi:

Papadopoulos’un acıklı ölümü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 01:48

İOANNİS Papadopoulos, İstanbul Arnavutköy doğumluydu. Askerliğini Ankara’da yapmıştı. 1964’ten sonra ailesinin tüm üyeleriyle birlikte Yunanistan’a göç etti.

Haberin Devamı

Yaz aylarında tatil için İstanbul’a gelip gitmeyi hiç bırakmadı. Ancak son dönemde psikolojisi bozulmuştu. Bir kez intihara teşebbüs etmiş, son anda kurtulmuştu. Nisan başında bir kez daha İstanbul’a geldi.

BOYNUNDAKİ ÇANTADA ŞEMSİYE

Kınalıada’da 9 Nisan sabahı bir erkek cesedi bulundu. Polisin sudan çıkardığı cesedin çantası boynundaydı. Kolunda derin kesik izleri, boynunda da plastik bir kelepçe vardı. Kelepçe iyice sıkılmıştı. Cesedin boynuna asılı çantada İoannis Papadopoulos adına düzenlenmiş pasaport, maket bıçağı ve küçük bir şemsiye de vardı.

YUNANİSTAN’DAN OĞLU GELDİ

Polis yaptığı ilk araştırmada, 74 yaşındaki İoannis Papadopoulos’un yakınlarının İnterpol’e kayıp başvurusu yaptıklarını tespit etti. Oğlu ve torunu teşhis için İstanbul’a geldi. Adli Tıp Kurumu’ndaki teşhiste oğlu, İoannis Papadopoulos’u tanıdı. İoannis Papadopoulos önceki gün Zeytinburnu’ndaki Balıklı Rum Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!