3 puanı aldım derken

TRABZONSPOR her iki yarıda da gösterişsiz, sakin ve isteksiz oynayarak ligin bir an önce bitmesini istediğini bir kez daha gösterdi.

Haberin Devamı

İki farklı öne geçtikten sonra, rakibe puanlar nasıl hediye edilir, yine kanıtladı. Üç puanı cebine koymuşken, bir puanı zor kurtardı. Dün Eskişehir’de yaz günlerini müjdeleyen bir hava vardı. Ama Trabzonspor’un havası yerinde değildi. Özellikle ilk yarıda yalnızca savunma yaptılar. Öyle gol atayım diye bir düşünceleri yoktu. İlk yarı da tamamen oyunun hakimi olan Eskişehirspor, sayısız gol pozisyonunu da cömertçe harcayan taraftı. Ama atamayana atarlar diye bir söz vardır. Öyle de oldu. Özer kalecinin büyük hatasını affetmedi ve Trabzonspor hiç pozisyona bile giremeden ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Özer ve Bourceanu orta sahada takımı ayakta tutan isimlerdi. İleride Olcan ve Henrique, ne doğru dürüst top alabildiler, ne de etkili olabildiler. Kalede Onur ilk yarıda gole geçit vermezken, Trabzonspor defansının uyumsuzluğu ve tel tel dökülmesi ise gözden kaçacak gibi değildi. Erkan, Necati ve Özgür başta olmak üzere elini kolunu sallayan Trabzonspor ceza sahasına çok rahat girerek pozisyon buldu ama golü atmayı bir türlü beceremediler.

Haberin Devamı

Es-Es defansına ne demeli?

ZATEN devre arasına moralli giren Trabzonspor, ikinci yarının başlaması ile birlikte Henrique’nin attığı golle de büyük avantaj yakaladı. Gol Henrique’nin dedik ama Adrian’ın da hakkını yememek gerekir. Peki bu goldeki Eskişehirspor defansına ne demeli? Adrian topu neredeyse 50 metre civarında sürerek ceza sahasına girdi ama hiç kimse müdahele etmeyince, o da Henrique’ye al da at dedi. Bu golden sonra Eskişehirspor’da ne moral ne de disiplin kaldı. Tam o anlarda Trabzonspor farkı daha da artıracak ve maçı da bitirecek pozisyonlar buldu ama golü yapamadı. Eskişehirspor geç de olsa şoku atlattı ve farkı bire indirerek tekrar üstünlüğü de eline aldı. Arkasından Erkan’ın ikinci penaltı golü maçı başa döndürdü. Trabzonspor tam maçı bitirdim ve üç puanı aldım derken, hevesi kursağında kaldı.

Yazarın Tüm Yazıları