Olimpiyat'ta fair-play dersi

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyatta fair-play dersi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2014 13:45

İstanbul BŞB ve Boluspor taraftarları örnek bir davranışa imza attı.

Haberin Devamı

Misafir taraftar: Hoşgeldiniz!

Boz Baykuşlar: Bize her yer deplasman

Türk futbolunda yaşanan sıkıntılı ve gergin günlerde, İstanbul BŞB ve Boluspor taraftarları örnek bir davranışa imza attı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul BŞB-Boluspor maçı öncesi klasik görüntülerden biri yaşandı. Yani tribünlerde büyük boşluklar vardı. Ancak bu defa bir fark söz konusuydu. Boluspor taraftarları otobüs ve servislerle İstanbul'a takımlarını desteklemeye gelmişti.

Boluspor taraftarları, yaklaşık 300-350 kişilik bir grupla Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaydı. PTT 1. Lig'de şampiyonluğa giden İstanbul BŞB'nin taraftar grubu Boz Baykuşlar ise 200-250 kişi ile tribünlerdeydi.

Maç başlamadan, iki taraftar grubu arasında tüm Türkiye'ye örnek olacak bir diyalog yaşandı. Bolusporlular, sayıca üstün oldukları evsahibinin taraftar grubuna 'Hoşgeldiniz' diye bağırdı. İstanbul BŞB taraftarları ise, 'Bize her yer deplasman' şeklinde bağırdı. 'Boluspor, Boluspor' diye devam etti. İki takım taraftarları karşılıklı olarak birbirinin adını bağırdı.

Haberin Devamı

Düşme hattının hemen üzerindeki Bolusporlular, İstanbul BŞB için 'Şampiyon' tezahüratı yaptı. Boz Baykuşlar alkışlar ve 'kırmızı-beyaz' tezahüratıyla karşılık verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!