Minik Tuana'nın küçücük bir isteği var

Güncelleme Tarihi:

Minik Tuananın küçücük bir isteği var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2014 10:34

ADANA’da 30 yaşındaki Meltem Tüzen’in 3 çocuğuyla birlikte oturduğu evde çıkan yangın, tüm eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Tüm oyuncakları yanan ailenin en küçük üyesi 3 yaşındaki Tuana’nun tek isteği bez bebek oldu.

Haberin Devamı

Eşinden geçen yıl ayrılan Meltem Tüzen, haftalık 200 lira yevmiye ile bir düğün salonunda temizlikci olarak çalışmaya başladı. Meltem Tüzen, 7 Nisan’da iş yerinden çıkarak saat 20.00 sıralarında aylık 300 lira kira ödeyerek oturduğu evine geldi. Çocuklarına yemek hazırlayan Meltem Tüzen, evde ekmek olmadığını görünce oğulları 14 yaşındaki Murat ile 12 yaşındaki Gökhan’ı markete gönderdi. Bu sırada mahallede elektriklerin kesildikten sonra yeniden geldiğini belirten Meltem Tüzen, yatak odasından dumanların çıktığı fark edince kızı 3 yaşındaki Tuana ile birlikte panikle evden dışarı kaçtı. Tüzen’in yardım çığlıklarını duyan komşuları, durumu itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, evin bir tek salonu sağlam kaldı. Duvarları kararan ve sıvası dökülen evde Meltem Tüzen ve çocuklarının kıyafetleri de alevlerin arasında küle döndü.

"BEZ BEBEK İSTİYORUM"

Yangın nedeniyle okul kıyafetleri yanan evin büyük oğlulları Murat ile Gökhan, arkadaşlarının getirdiği kıyafetlerle okula gitmeye başladı. Evlerinin yandığı gün doğum günü olan Murat, annesinden hediye beklediği sırada evlerinin yandığını söyledi. Ağabeyleriyle birlikte annesinin işten gelmesini bekleyen kıvırcık saçları ve sevimliliğiyle dikkat çeken minik Tuana’nın isteği ise ’bir bez bebek’ ve çok sevdiği pembe renklerden oluşan bir elbise oldu.

Haberin Devamı

Minik Tuananın küçücük bir isteği var


"GEÇİM SIKINTISI İÇİNDEYİZ"

Meltem Tüzen, 3 çocuğunun masraflarını güç koşullarda karşıladığını anlatırken, şöyle konuştu:

"Haftalık 200 lira yevmiye ile düğün salonunda çalışıyorum. İki haftalık maaşımdan evin kirasını, çocukların okul masraflarını, elektrik, su ve telefon faturalarını ödüyorum. Bir de bunun üzerine evimiz yanınca, daha da güç duruma geldik. Kıyafetlerimiz dahi yandı. Arkadaşlarımdan aldığım kıyafetleri giyiyorum. Geçim sıkıntısı içerisindeyiz. Bize yardım eli uzatılmasını istiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!