Pembe bir hataydı

Güncelleme Tarihi:

Pembe bir hataydı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2014 10:18

O, adı pembe renkle özdeşleşmiş bir şarkıcıydı. Ama şimdi ayakları yere basan başarılı bir şarkıcı... Ayrıca işkadını olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Son single’ıyla Avrupa listelerine girmeyi başaran Kendi, adını verdiği bir de kozmetik markası kurdu.

Haberin Devamı

* Yeni single çalışmanız “Aşka İnanmaz”a gelen tepkiler nasıl?

- Gayet güzel. Şu anda single çalışmamım promosyon çalışmalarına devam ediyoruz ama aynı zamanda yeni bir single için daha çalışmaya başladım.

* İki şarkılık bir single çıkarmak varken, neden arka arkaya iki ayrı single çalışması yapma gereği duydunuz?

- “Aşka İnanmaz”dan önce iki yıl kadar bir bekleme sürecim vardı, bu yüzden artık daha hızlı ilerlemek istiyorum. Ayrıca “Aşka İnanmaz” aralık ayının son haftasında piyasaya çıkmıştı. Yani bu single için kışlık bir çalışmaydı diyebilirim. Yeni hazırladığım ise tam bir yaz şarkısı... Yaz boyunca birkaç single daha çıkarmayı planlıyorum.

* Neden?

- Konserlerimde kendi şarkılarımı seslendirebilmek için...

BANA KARŞI ÖNYARGILAR VARDI

* Müzik piyasasında farklı bir yeriniz olduğunu düşünüyor musunuz?

Haberin Devamı

- Hayır düşünmüyorum, bu yavaş yavaş oluşan bir şey bence. Şarkı seçiminden dansçıların kostümlerine her şeyle kendim ilgileniyorum. Bu anlamda benim kadar ilgili bir şarkıcı var mıdır bilmiyorum. Amacım müziğe yatırım yapmak.

* Hak ettiğiniz yerde misiniz?

- Yok değilim ama geleceğim (gülüyor)...

* Ne zaman olacak bu peki?

- Üç dört seneye hak ettiğim yere gelirim diye düşünüyorum. Mesela “Aşka inanmaz” şarkısı için özel bir PR çalışması yapmadık, yine de internetin gücü sayesinde şarkı Avrupa müzik listelerine girdi. Bu desteği Türkiye’de görmedim. Müzik piyasasında kendisini otorite olarak nitelendiren ama gerçekte müzikten anlamayan çok kişi var. O yüzden de birçok kişinin hakkı yeniyor ve hep aynı şarkıları dinliyoruz.

* Size karşı bir önyargı var mı sizce?

- Evet, vardı... Yavaş yavaş yıkmaya çalışıyorum işte...

* Peki bu önyargıların temelinde ne var dersiniz?

- Pembe rengi vardı herhalde...

* Sürekli pembe kullanmayı bıraktınız mı?

- Pembe çok sevdiğim bir renk, özel hayatımda çok kullanırım ama bunu iş hayatına taşımakla hata yaptım sanırım. Aslında magazin camiasının da hoşuna gitti ama o dönemde müziğimden çok daha fazla ön plana çıktı.

* Stil danışmanınız var yoksa ne giyeceğinize tamamen kendiniz mi karar veriyorsunuz?

Haberin Devamı

- Klip çekimlerimde Ramazan Tunç Gülşen’le çalışıyorum. Benim ve dansçılarımın kıyafetlerini o tasarlıyor. Bunun dışında günlük hayatımda kendi zevkime göre giyinirim.

* Siz de bir şeyler tasarlıyor musunuz?

- Çok mecbur kalırsam tasarlıyorum. Birkaç modacıya giriyorum, tam olarak istediklerimi yapamıyorlar. Ben de iş başa düştü deyip alıyorum kağıdı kalemi elime... Birkaç kez böyle bir şey yaptım ama devamı gelmeyecek.

KENDİ KOZMETİK MARKAMI KURMAK BENİM HAYALİMDİ

* Çok kısa bir süre önce “Kendi” adını verdiğiniz kozmetik markasını çıkardınız, ilgi nasıl?

- 26 Mart’ta çok güzel bir lansmanla 12 parçadan oluşan bir kozmetik serisi çıkardım. Zaten bunun altyapı çalışmalarına üç yıl önce başlamıştım. Ürünler piyasaya çıkalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen yoğun talep var. Ürünlerin tüm hammaddelerimi yurtdışından getirtiyorum bu arada... En iyi esans neredeyse onu alıyoruz.

Haberin Devamı

* Yurtdışına ihraç etmeyi düşünüyor musunuz?

- Evet böyle planlarımız da var.

* Peki bu 12 ürüne ilave ürünler olacak mı yoksa bu kadarlık bir seri mi?

- Beklediğimden çok daha fazla ilgiyle karşılaştım. Bu ilgi yeni ürünler çıkartmam gerektiğini gösteriyor.

* Dünyaca ünlü birçok kozmetik markası varken neden böyle bir işe giriştiniz?

- Böyle bir hayalim hep vardı ama öyle güzel bir ekiple tanıştım ki, bu işe bir an önce girmeye karar verdim. Genelde aldığımız ürünlerin içeriğini okumadan, markaya para veriyoruz. Ürünlerin içeriğine baka baka bu iş daha da ilgimi çeker hale geldi. Benim ürünlerimde paraben ya da benzeri zararlı maddelerin hiçbiri yok. Bir de yaz aylarında kolay kolay body lotion kullanmayız, yağlı yağlı vücudumuzda kalır ya hani, Kendi body lotion’da böyle bir şey olmuyor. Bu özellik de Türkiye’de sadece benim ürünlerimde var.

Haberin Devamı

* Dünya markası olmak gibi bir hedefiniz var mı?

- Ürünlerim şimdilik sadece shopkendi.com adresinde satılıyor. Böyle bir hedefim yok ama neden olmasın.

* Daha önce Beyazıt Öztürk ve Tarkan’ın da parfümleri çıkmıştı...

- Evet ama eminim ki onlar benim gibi dişlerini tırnaklarına katıp her aşamasıyla ilgilenmemişlerdir işin, sadece isim haklarını vermişlerdir.

TOPUKLULARLA EV SÜPÜRÜYORUM

* Ev işleriyle aranız nasıl?

- Yemeklerimi kendim yaparım. Haftada bir evi temizlemeye bir abla geliyor ama üç tane evcil hayvanım olduğu için ben de sıklıkla temizliğe girişiyorum. Topuklu ayakkabıyla evi süpürüyorum mesela, komşularım o halimi görünce şaşırıyor.

APTAL AŞIK SAYILMAM

* Aşıkken nasıl bir kadın olursunuz?

Haberin Devamı

- Yeri geldiğinde çok romantiğim. Ama kova burcu olduğum için mıymıy aşıklardan değilimdir. Duygu ve mantığım hep paralel gider. Aptal aşık sayılmam. Şu an hayatımda biri var, ünlü değil. Ben de bugüne kadar hiçbir zaman özel hayatımla gündemde olmak isteyen biri olmadım. Benim için önemli olan huzur.

* Evlenmeyi düşünüyor musunuz?

- Henüz düşünmüyorum, belki ileride.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!