Kızdı takımdan ayrı uçtu

Güncelleme Tarihi:

Kızdı takımdan ayrı uçtu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2014 00:42

Beşiktaş’ın Konya’ya son saniyede iki puan bırakması Fikret Orman’ı kızdırdı. Başkan, İstanbul’dan birlikte geldiği takımı yalnız bırakıp kendisi özel uçakla döndü.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın 90+3’te yenilen golle Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak ikincilik yolunda bir darbe daha alması başkan Orman’ı kızdırdı. Orman, İstanbul’a takımla değil özel uçakla döndü.
İstanbul’dan takım uçağıyla Konya’ya giden Orman, Gekas’ın Kartal’ı uzatmalarda yıkan golüne sinirlenerek, “Önde olmamıza rağmen bitirici hamleyi bir türlü yapamıyoruz. Konyaspor, maçın son saniyesine kadar oyuna dahil edilmemeliydi. Bu maçı hatırlamak bile istemiyorum” dedi.

KIPKIRMIZI KESİLDİ KİMSEYLE KONUŞMADI

Stattan ayrıldıktan sonra kimseyle konuşmayan Orman’ın öfkesi kıpkırmızı kesilen yüzünden okunabiliyordu. Orman, takımla dönmek yerine İstanbul’a özel uçakla dönmeyi tercih etti. Bu arada teknik direktör Slaven Bilic ise dün sabah oyuncularıyla yaptığı maç değerlendirmesinde, “Acaba geçen hafta hakemler hakkında yaptığım açıklama yüzünden mi bize karşı Konya’da hata yapıldı” dediği öğrenildi. Hırvat teknik adam, Kayseri maçı sonrası hakemler ilk defa kendi lehlerine hata yaptığını söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!