Sivasspor 2-1 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor 2-1 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2014 17:27

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 29. Hafta maçında Sivasspor'a deplasmanda 2-1 kaybetti ve deplasmanda kazanamama geleneğini sürdürdü. Sarı kırmızılılar ikincilik mücadelesi verdiği Beşiktaş'ın da puan kaybettiği haftayı boş geçerek büyük bir fırsat tepmiş oldu.

Haberin Devamı

MAÇTAN KARELER - Adem KABAYEL'in objektifinden

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelenin gollerini 17. dakikada Chahechouhe ve 60. dakikada Utaka kaydetti. Sarı kırmızılıların tek golü ise 42. dakikada Yekta Kurtuluş'tan geldi.

MANCINI: FUTBOL BASİT BİR OYUN VE...

'GALİBİYETİ HAK ETTİK'

Stat:
Sivas 4 Eylül
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Cem Satman, Ali Saygın Ögel
Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, Ümit Kurt, Da Costa, Ziya Erdal, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Aydın Karabulut, Burhan Eşer, Chahechouhe (Dk. 90+2 Oldoni), Utaka (Dk. 88 Hakan Arslan)
Galatasaray: Muslera, Eboue (Dk. 75 Ontivero), Koray Günter, Semih Kaya, Telles, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Veysel Sarı, Hajrovic (Dk. 64 Emre Çolak), Umut Bulut (Dk. 81 Umut Gündoğan), Burak Yılmaz
Goller: Dk. 17 Chahechouhe, Dk. 60 Utaka (Sivasspor) Dk. 42 Yekta (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 49 Burak, Dk. 54 Semih (Galatasaray) Dk. 53 Da Costa (Sivasspor)

MAÇIN CANLI ANLATIMI

İŞTE SİVASSPOR'UN ZAFER POZU

Sivasspor 2-1 Galatasaray


Selçuk İnan'a pankartlı destek...

Fenerbahçe derbisinde sakatlığı ve taraftarının tepkisi nedeni ile önce sahayı sonra stadı terk eden Selçuk İnan'a Sivas'ta destek vardı.Sarı kırmızılı taraftarlar tribünde " Selçuk İNAN ki sensiz olmaz" yazılı pankartlar açarak sarı kırmızılı takımın kaptanına destek verdi

Haberin Devamı

Galatasaray'da 2 sezon önce Arsenal Kulübünden 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Emmanuel Eboue, dün bugün Galatasaray forması ile 100.maçına çıktı Eboue, Sivasspor karşılaşması ile birlikte dalya demiş oldu...

Burak, Eboue ve Telles'ten saygı...Galatasaray'ın 3 yıldız ismi 90 dakika öncesinde Sivasspor yedek kulübesine gelip Teknik Direktör Roberto Carlos'a başarı diledi ve kısa süre sohbet etti.

Galatasaray'da son dakika sürprizi...

Chedjou ve Gökhan Zan'ın sakatlığı, Hakan Balta'nın ise cezalı olması nedeniyle stoper bölgesinde sadece 2 oyuncu arasında tercih yapması gereken Mancini son dakikada kararını değiştirdi. Önceki gün ve dün sabah yapılan taktik antrenmanında as takımda Burdisso'ya şans veren Roberto Mancini ilk 11'de tercihini son anda değiştirdi.

İtalyan hoca, Burdisso yerine Sivasspor maçında ilk kez devre arasında 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Koray Günter'i sahaya sürdü.

Gültekin unutulmadı

HAFTA içinde hayatını kaybeden Türk spor basının duayen ismi Süleyman Gültekin, Sivas'ta da unutulmadı. Sabah Gazetesi Foto Muhabiri olarak görev yapmış olan ve hayata gözlerini yuman Süleyman Gültekin'i 90 dakika öncesinde meslektaşları her maç mesai yaptığı kale arkasında ve fotoğrafı önünde andı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!