Bu bölgede her yağmur ayrı tehlike

Güncelleme Tarihi:

Bu bölgede her yağmur ayrı tehlike
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 01:29

Ankara Hürriyet’in ocak ayında, ‘Buz gibi çamur’ başlığıyla dikkat çektiği Çukurambar yokuşu, önceki gece yağmurun da etkisiyle yine tehlike saçtı: 10 araç birbirine girdi, yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Haberin Devamı

KONTROLDEN ÇIKTI

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nden yokuş aşağı inen bir aracın sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın kontrolden çıkması üzerine arkadan gelen 9 araç duramayarak öndeki araçlara çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada yol, uzun süre trafiğe kapatıldı.

ÇEKİCE DE KAYDI

Kazaya karışan araçları kurtarmak için olay yerine gelen çekici de aynı yolda kaydı. Araç sahipleri, kayarak gelen çekiciyi görünce paniğe kapılırken, araç güçlükle durabildi. Sürücüler yağmurun altında beklerken, yol kenarında ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Karşı şeritteki araçlar da yokuşu çıkmakta zorlandı.

ÖLÜM OLMADAN ÖNLEM

10 aracın birbirine girdiği aynı noktada daha önce de benzer görüntüler yaşanmış, Ankara Hürriyet, her yağmur sonrasında yolda meydana gelen kazalara dikkat çekerek yetkilileri uyarmıştı. Başkentli sürücüler, ölümle sonuçlanan kazalar yaşanmadan, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ne önlem alınmasını istiyor.

Bu bölgede her yağmur ayrı tehlike
KAR YOK AMA ARAÇLAR BÖYLE YOLDA KALDI

ZİNCİRLEME KAZAYA 10 ARAÇ KARIŞTI

Başkent'te, etkili olan yağmur, beraberinde zincirleme kazaları da getirdi. Kaygan yolda 10 araç birbirine girdi, bir çekici kaza yapan araçların arasına girmekten son anda kurtuldu. Çukurambar Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 araç birbirine girdi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan caddeden aşağı doğru inen bir otomobilin kontrolden çıkması ve arkadan gelen 9 aracın duramayarak öndeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı.
Kaza yapan araçları kurtarmak için olay yerine gelen çekici araç da aynı yolda kaymaya başladı. Kazaya karışan araç sahipleri, kayarak gelen çekiciyi görünce paniğe kapıldı. Bir süre daha kayan çekici, güçlükle durabildi. Kaza yapan araç sahipleri, çekicinin daha fazla kaymasını engellemek için çareyi tekerlerinin arkasına taş koymakta buldu.

ATEŞ YAKIP ISINDILAR

Sürücüler yağmurun altında beklerken, yol kenarında ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Bu arada, kaygan yolda yürümeye çalışan vatandaşlar, ayakta durmakta zorlandı. Yolun karşı şeridinin de kayganlaşması nedeniyle, burada da araçlar yokuşu çıkmakta zorlandı. Zincirleme kazaya karışan araçlar, olay yerine çağırılan çekicilerle yoldan kaldırıldı.

Bu bölgede her yağmur ayrı tehlike

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!