YGS’de ipi burslu öğrenciler göğüsledi

Güncelleme Tarihi:

YGS’de ipi burslu öğrenciler göğüsledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

TED Polatlı Koleji’nde eğitim gören burslu öğrenciler, YGS’de büyük bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

YGS’de, Polatlı birinciliği olmak üzere ilçe çapında ilk binde 3, ilk 10 binde ise, 36 derece yapan TED Polatlı Koleji’nin kurucu temsilcisi Necmettin Şimşek, “En büyük başarı burslu öğrencilerimize ait. Çocuklarını okutma imkanı olmayan ailelerin, kazanılan başarıların ardından mutluluğunu görmek her şeye değer” dedi. YGS’nin ikinci aşaması olan sınav için çalışmalara başladıklarını ifade eden Şimşek, şunları söyledi:
“Öğrencilerimiz, okul saatlerinin dışında da branş öğretmenleri eşliğinde çalışmalar yapıyor. Elde edilen başarının arkasında, inanmak ve çalışmak var. Her hafta yatığımız testlerle çocuklarımızın bilgilerini canlı tuttuk fakat, sadece test çözmekle başarının elde edilemeyeceğinin de bilincindeydik. Dersin derste öğrenileceğine olan inancımızla, yolumuza devam ettik. Sonuçlar açıklandıktan sonra ise, doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gördük. Nitelikli eğitimimiz, hızlandırma ve eksik tamamlama programlarımız, sosyal etkinliklerimiz, bire bir etüt saatlerimiz ve deneme sınavlarımız, mesai tanımayan öğretim anlayışımız bizlere bu başarıyı getirdi.”

Haberin Devamı

BAŞARININ ANAHTARI PRENSİPLİ ÇALIŞMAK

YGS-5 puan türünde Türkiye 581.’si olarak Polatlı’nın gururu olan Banu Ebru Gültekin, “Başarının anahtarı prensipli çalışmak. Bu başarı, öğretmenlerimin ve ailemin ortak başarısı. Bu sonuç, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi hedefime ulaşmak adına büyük moral oldu” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!