Susan Miller - Bu ay ihanet ayı

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Bu ay ihanet ayı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 07:20

Haftanın kritik günü 15 Nisan. Salı günü gerçekleşecek ay tutulması sonrası dengeler şaşabilir, sürprizler yaşanabilir.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81475/2/1/26206171/susan-miller-13-04-2014

Akrepler manevi yükselişte
Balıklar maddi krizde

KOÇ
Hafta boyunca ilişkiniz, düşündüğünüz en önemli konu olacak. Eşinizin ya da sevgilinizin size olan sadakati bir nevi testten geçecek. Tabii bu birbirinize destek olmak için önemli bir fırsat da olabilir.

BOĞA
Doğumgünü arifesi, sizin için bir hesap dönemi. Başarılarınızı ve beklentilerinizi dökmeye hazır olun. 15 Nisan, size ve bir projede birlikte çalıştığınız insanlara değişiklik getirecek. Bu dönemde sağlığınıza da dikkat edin.

İKİZLER
Tutulma, aşk hayatınızda bir kırılma yaşatabilir. Sevdiğiniz kişi size hayalkırıklığına uğratacak ya da size ihanet edecek. Kafanızı bu dönemde meşgul eden tek şey aşk olmayacak. Konuşmaktan çok dinlemeyi tercih edin.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Bu hafta değişikliklere gebe. Taşınabilir, tadilat yapabilir, ev arkadaşı bulabilir ya da onun gidişine tanık olabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkmaya devam ediyor. Hepsi aynı değerde olmayabilir ama siz en iyisini seçebilirsiniz.

ASLAN
Gerekli olmayan şeyleri hayatınızdan atacak, size mutlu edecek yeniliklere yer açacaksınız. Geçmişinizde bıraktığınız biri tekrar hayatınıza girebilir.
Temkinli davranmakta fayda var.

BAŞAK
Kriz anında hep sakin olmanız, sizi güvenilir biri kılıyor. Tutulma sonrası arkadaşınız, sevgiliniz ya da çocuğunuz sizden maddi yardım isteyebilir. Dikkatli olun, siz de büyük bir harcama ya da yüklü bir fatura ödemesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

TERAZİ
Ani değişiklikler karşı karşıya kalabilirsiniz. Önceliği kendinize verin ve hakkınızı savunmaya bakın. Ay tutulması sizin için de dönüm noktası olacak. 18-23 Ekim arasında doğanlar için olumlu gelişmeler kapıda.

AKREP
Hareketli bir hafta sizi bekliyor. Kabuk değiştiriyorsunuz, yeni bir siz ortaya çıkıyor. Eski hedefleri silecek, yenilerini belirleyeceksiniz. İş hayatınızda da aşk hayatınızda da değişiklikler yakın.

YAY
Yaratıcılığınız yüksek olduğu bir hafta. Varsa üzerinde çalıştığınız bir proje büyük başarı getirecek, rüyanız gerçek olacak. İlişkiniz hakkında önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Hazırlıklı olun.

OĞLAK
Çok çalışmanıza rağmen hayatınızda pek birşey değişmemiş olabilir. 15 Nisan’dan itibaren çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.
Evde de hareketlilik var. Nerede yaşayacağınız biraz da iş hayatınızda karşınıza çıkacak fırsatlara bağlı.

Haberin Devamı

KOVA
Beklenmedik baskılarla karşılaşabilir, yeni bir pozisyon arayışında olabilirsiniz. Denizaşırı çalışmak istiyorsanız önünüze yeni fırsatlar çıkacak. Engellerle dolu olması muhtemel, birkaç seyahat alternatifi yakın

BALIK
Maddi konulardaki endişeleriniz artabilir. Fatura ödeme, borç isteme, daha fazla gelir kazanma gündeminizden düşmeyecek. Yardım istediğiniz herkesin tutulma yüzünden gergin olması normal. Empati kurmaya özen gösterin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!