Siyasi gündem yumuşatılmalı

Güncelleme Tarihi:

Siyasi gündem yumuşatılmalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2014 01:07

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, MEMUR-SEN, HAK-İŞ ve TİSK heyeti, çıkışta yaptığı ortak açıklamada, seçimlerin bittiğini, siyasi gerginliğin sona erdirilmesini istedi.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, MEMUR-SEN, HAK-İŞ ve TİSK heyeti adına ortak açıklamayı yapan TESK Başkanı Bendevi Palandöken özetle şunları söyledi:

“Yerel seçimler bitti. Milli irade tecelli etti. Yoğun siyaset gündemin adından herkesin kendi işine odaklanmasına fırsat verebilmek için siyasi ortamın biran önce yumuşatılmasının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Küresel ekonomi zorlu bir dönemden geçiyor. İçinde bulunduğumuz iktisadi şartlar hepimizi zorluyor. Üyelerimiz, dışardan gelen iktisadi şokun olumsuz etkilerini her gün hissediyor. Türkiye’nin önümüzdeki aylarda daha huzurlu bir siyasi ortama ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!