Sakıp Ağa şarkılarla anıldı

İşadamı Sakıp Sabancı, vefatının 10’uncu yıldönümünde Levent’teki Sabancı Center’ın Hacı Ömer Konferans Salonu’nda sevdiği şarkılar eşliğinde anıldı.

Haberin Devamı

Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı ile kızları Dilek ve Sevil Sabancı’nın ev sahipliği yaptığı anma töreninde torunu Melisa Tapan da kısa bir konuşma yaptı. Tapan’ın dedesi için hazırladığı kısa film, salondakilere duygu yüklü anlar yaşattı.
Aydın Doğan, Hüsnü Özyeğin, Tuncay Özilhan, Cem Boyner ve Yılmaz Ulusoy gibi iş ve medya dünyasının patronları ile sanatçıların da katıldığı tören, Sakıp Sabancı’nın sevdiği şarkıların seslendirildiği konserle devam etti. Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası ve kurucu şefi Cem Mansur ayakta alkışlanırken, konser sonrası konuklara Sakıp Sabancı anısına hazırlanan müzik CD’si dağıtıldı.

Alemin yeni kralı

Nişantaşı’ndaki Biber Bar, havaların ısınmasıyla Bebek’teki şubesini de hizmete açtı. Barın sahibi Onur Büyükalp’in 31’inci yaşını da kutladığı açılışa, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Sektörde daha birçok yatırım yapacağını söyleyen Büyükalp, pastasını başında kral tacıyla kesti.

Cumartesiye rezerve

Haberin Devamı

Emre Ergani’nin Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’ın içinde açtığı &The Bar, cumartesi günleri “Reserve Land Gold Party”lere ev sahipliği yapmaya başlıyor. Partilerin ilki bugün 15.30’da düzenlenecek. Deniz Berdan’ın “Cabinet of DB Berdan” adlı enstalasyonunu sergileyeceği etkinlikte Berdan’ın kızı Begüm DJ’lik yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları