T.Konyaspor 1 - 1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

T.Konyaspor 1 - 1 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2014 06:30

Beşiktaş, Galatasaray ile giriştiği 2.'lik yarışında önemli bir darbe aldı. Siyah beyazlılar 1-0 önde götürdükleri karşılaşmayı uzatma dakikalarının son saniyelerinde yedikleri golle 1-1 bitirdi. Beşiktaş'ın golü 69. dakikada Oğuzhan'dan gelirken Konyaspor'a eşitliği Yunan golcüsü Gekas getirdi.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI


KARŞILAŞMADAN EN GÜZEL KARELER-EMRE OKTAY'IN OBJEKTİFİNDEN

STAT:
Büyükşehir Belediye Atatürk
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Muhittin Gürses
TORKU KONYASPOR: İtandje – Ali Turan, Selim, Vukoviç, Mehmet Uslu, Djalma, Hleb, Mehmet Güven, Mbamba (Dk. 78 Recep Aydın), Hasan Kabze, Gekas
BEŞİKTAŞ: Tolga - Franco, Dany, İsmail, Atiba, Jones, Veli, Olcay, Oğuzhan (Dk. 71 Necip), Motta (Dk. 64 Gökhan Töre), Almeida (Dk. 82 Mustafa Pektemek)
GOLLER: Dk.90+3 Gekas (Torku Konyaspor), Dk. 68 Oğuzhan, (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Dk. 42 Vukoviç, Dk. 52 Hasan Kabze (Torku Konyaspor), Dk. 76 İsmail, 90+3 Gökhan Töre, 90+3 Tolga (Beşiktaş)


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-GOL...DK.90+ Gekas... Sağ kanattan kullanılan kornerde oluşan karambolde Gekas dokundu ve golü buldu. Uzatma dakikalarında eşitliği sağladı Konyaspor.
-GOL...DK.69... Gökhan ve Olcay'ın ver kaçı sonrasında Olcay soldan ortayı kesti Oğuzhan uçarak kafa vuruşunu yaptı ve golü buldu.

Haberin Devamı

-65. dakikada Motta oyundan çıkarken sakatlıktan kurtulan Gökhan Töre oyuna girdi.
-62. dakikada Djalma sağ kanattan sıfıra inip orta yaptı. Penaltı noktasından Gekas harika bir vole vurdu Tolga aynı güzellikte topu çelmeyi başardı.
-Karşılaşmada 2. yarıya Konyasporlu oyuncular başladı.
-Karşılaşmada ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
-40. dakikada İsmail Köybaşı ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkardı. Kaleci Itandje yine harika bir kurtarışla golü engelledi.
-33. dakikada Motta ceza sahası dışından sol ayakla harika bir plase şut çekti. Çatala giden topu kaleci Itandje tek elle harika bir şekilde kornere çeldi.
-24. dakikada Ali Turan sağ kanattan ortasını yaptı. Hasan Kabze müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı topu Tolga güçlükle çeldi. Konyaspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
-Maça Beşiktaşlı oyuncular başladı.


YÖNETİMDEN BEŞİKTAŞ TARAFTARINA ÇAĞRI
Siyah beyazlı yönetim Konyaspor deplasmanında takımına destek verecek Beşiktaş taraftarlarına maç öncesi bir uyarı metni dağıttı. Beşiktaş yönetimi taraftarlarını önümüzdeki haftasonu Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesini hatırlatarak T.Konyaspor maçında kötü tezahürattan kaçınmalarını istedi.

T.Konyaspor 1 - 1 Beşiktaş



KARŞILAŞMA ÖNCESİ İSTATİSTİKLER
53 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Kayserispor'u 2-1 mağlup etmişti. 28 karşılaşmada 15 galibiyet alan siyah beyazlılar 8 kez eşitliği bozamazken 5 kez de sahadan mağlup olarak ayrıldı.

Haberin Devamı

Kartal deplasmanlarda ise Süper Lig'in Fenerbahçe'den sonra en başarılı takımı. Deplasmanlarda 6 galibiyet alan, 4 kez berabere kalan Beşiktaş 4 kez de mağlup oldu. Deplasmandaki bu maçlarda 25 gol bulan siyah beyazlılar kalesinde ise 17 gol gördü.

TORKU KONYASPOR ise 28 maçta 9 galibiyet alırken 6 kez berabere kaldı 13 klez de sahadan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 36 gol bulan yeşil beyazlılar kendi kalesindeki 38 gole ise engel olamadı. Konyaspor kendi evinde ise
7 kez galibiyet sevinci yaşarken 2 kez eşitliği bozamadı ve 5 kez de seyircisi önünde mağlubiyet yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!