Kendini 5. kattan düşen oğluna siper etti

Güncelleme Tarihi:

Kendini 5. kattan düşen oğluna siper etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 17:18

TEKİRDAĞ’da Yükseköğretime Geçiş Sınavı’ndan (YGS) istediği puanı alamadığı için intihar etmek istediği öne sürülen M.Ö., 5’nci kattaki balkondan aşağı sarktı. Bunun üzerine anne S.Ö apartmanın önüne fırladı ve vücudunu düşen oğluna siper etti. Oğlunun hayatını kurtaran anne yaralandı, M.Ö ise tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Geçen Mart ayında girdiği YGS’de istediği puanı alamayan Tekirdağ Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi M.Ö., apartmanın 5’nci katındaki evlerinden, anahtarı ailesinde olan karşı boş daireye geçti. Kapıyı arkadan kilitleyerek bir süre boş dairede oturan M.Ö., annesi S.Ö.’nün seslenmesine ’gelme kendimi aşağı atacağım’ diyerek cevap verdi.

ANNESİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Telaşa kapılan anne S.Ö., ikna edemediği oğlunun atlama ihtimali üzerine apartmanın önüne indi. Bir süre balkondan aşağı sarkan M.Ö. kayarak aşağıda bekleyen annesi S.Ö.’nün üzerine düştü. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.Ö. ile annesi S.Ö. tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalede M.Ö.’ün düşmenin etkisi ile karaciğerinde yırtık oluştuğu ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Anne S.Ö. ise düşme sırasında başını yere çarpması sonucu kafasından yaralandı. M.Ö. ameliyata alınırken, anne ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!