Yunus Günçe: Ben oyumu Büşra Pekin'e verdim

Güncelleme Tarihi:

Yunus Günçe: Ben oyumu Büşra Pekine verdim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 15:55

21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV) tarafından Vasfi Rıza Zobu Tiyatro Ödülleri kapsamında verilecek 'yılın en iyi genç komedi oyuncusu' ödülüne aday gösterilen Yunus Günçe, internet üzerinden yapılan oylamada rakibi Büşra Pekin'e oy verdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Darülbedayi’nin kuruluşunun 100'üncü yılında duayen tiyatro ve sinema sanatçısı Vasfi Rıza Zobu anısına verilecek olan ödüle aday gösterilmesine ilişkin duygularını hurriyet.com.tr ile paylaşan Günçe, "Heyecanlıyım tabii. Çok severek yaptığım bir iş karşılığında bir de ödül alırsam epey mutlu olurum. Daha da motive olurum. Daha çok inanırım. Şu an bile kendimi daha iyi hissediyorum. Çok daha iyi!" dedi.

Bo Sahne'de oynadığı "Kafamda böcekler var" isimli stand-up gösterisiyle beğeni toplayan Günçe, Tiyatro Kedi'de sahnelenen "Yok Böyle Bir Kız" oyunundaki 'ekip arkadaşları'nı da unutmadı. Kazanırsam Damla Cercisoğlu'na, Hakan Altıner'e, Pamela Spence'e, Gamze Topuz'a, Suat Güzey'e; tüm 'Yok böyle bir kız' ekibine, kısaca Tiyatro Kedi'ye şık bir yerde güzel bir yemek ısmarlamak zorunda kalırım. Onlar olmasaydı, olmazdı. Yetenekli, başarılı, kızlı-erkekli bir gruba dahil etmiş beni de büyük usta Vasfi Rıza Zobu. Hâlâ ilham vermeye devam ediyor büyük usta! Tüm adaylara başarılar" ifadesini kullanan Günçe, "Bu arada ben oyumu Büşra'ya verdim" diye de ekledi.

Haberin Devamı

Günçe, sözlerini "İnsanlar ayda bir dizi az izleyip tiyatroya gitse keşke. Tiyatro iyidir" diye bitirdi.

Sanatseverlerin oylarının yanı sıra vakfın bursiyer gençlerinden oluşan Tiyatro Kulübü ve YEKÜV Yönetim Kurulu’nun kararıyla sahibini bulacak ödül için açıklanan adaylar şunlar:

Bekir Çiçekdemir (AA TİYATRO)

Uğur Dilbaz (İ.B.B.Ş.T.)

Yunus Günçe (TİYATRO KEDİ)

Şamil Kafkas (DEVLET TİYATROLARI)

İbrahim Kendirci (SADRİ ALIŞIK TİYATROSU)

Aslı Can Kortan (ALTIDAN SONRA TİYATRO)

Özge Özder (TİYATRO KARE)

Büşra Pekin (AYSA PRODÜKSİYON)

Edip Tepeli (EMEK SAHNESİ)

Mert Turak (İ.B.B.Ş.T.)

Selin Türkmen (TİYATRO 3)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!