Yüzde 51 buluşması

Güncelleme Tarihi:

Yüzde 51 buluşması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 01:11

Yenimahalle’de yüzde 51 oy alarak ikinci kez başkan seçilen Fethi Yaşar, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, “Yenimahalle halkının gönlünde taht kurduğunuz. Tekrar kazanacağınızdan hiç şüphemiz yoktu” dedi.

Haberin Devamı

30 Mart yerel seçimlerinde Yenimahalle’de yüzde 51 oy alarak ikinci kez belediye başkanlığı koltuğuna oturan Fethi Yaşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
CHP’nin oy deposu olarak gösterilen Çayyolu’nun ilçeden ayrılmasına rağmen aldığı yüzde 51’lik oy oranı nedeniyle Fethi Yaşar’ı kutlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Yaptığınız hizmetlerle Yenimahalle halkının gönlünde taht kurduğunuzu ve çalışkan bir başkanımız olduğunuzu biliyorduk. Yenimahalle’yi sizin tekrar kazanacağınızdan hiç şüphemiz yoktu, öyle de oldu” dedi. Yenimahalle’de 5 yıl boyunca halkla bire bir temas halinde olduklarını ve toplumun tüm kesimini kucakladıklarını kaydeden Yaşar, “Çayyolu’nu Yenimahalle’den ayırmak siyasi bir karardı. Yenimahalle halkı hem bu siyasi karara olan tepkisini, hem de hizmetlerimize olan inancını sandıkta gösterdi. Bundan sonra daha fazla çalışarak halkımızın güvenine layık olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!