Üniversite adaylarına ODTÜ’yü anlattılar

Güncelleme Tarihi:

Üniversite adaylarına ODTÜ’yü anlattılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 13:12

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İzmirli üniversite adayları ve ailelerini üniversite hakkında bilgilendirmek için İzmir’e geldi.

Haberin Devamı

İngiliz Times Education tarafından 133 ülkeden 10 binden fazla akademisyene yapılan ankette bu yıl ilk 100 içinde yer alan tek Türk üniversitesi olan ODTÜ’nün Kültürpark’ta düzenlediği ODTÜ Günleri’ne İzmirli üniversite adayları ve aileleri katıldı. Ziyaretçi gençlere ve ailelerine, ODTÜ Ankara ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüslerinde uygulanan lisans programları, ODTÜ’nün ulusal ve uluslararası başarıları, kampüs özellikleri, yurt ve burs olanakları, öğrenci kulüpleri ve etkinliklerle ilgili bilgiler aktarıldı. Ziyaretçilere "Sınav Stresiyle Başa Çıkma Yolları" ile ilgili bir sunumun da gerçekleştirildiği ODTÜ Günü’nde gün boyunca ODTÜlü Jonglörler Topluluğu, Eşli Danslar Topluluğu, ODTÜ Capoeira Topluluğu gösteriler yaptı, RadyODTÜ de müzik yayını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

ODTÜ Günü’nün açılışında bir sunum yapan ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektörü Prof. Dr. Turgut Tümer, ODTÜ Günleri’nin uzun yıllardır Ankara Kampusü’nde yapıldığını, bu yıl ilk defa öğrencileri yaşadıkları şehirlerde ziyaret ettiklerini söyledi. Prof. Tümer, ODTÜ Günleri ile ODTÜ’yü tanıtmanın yanı sıra gençlerin üniversite tercihi yaptıkları bu önemli dönemde, kendileri için en doğru kararı vermelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!