İzmir'de gök delindi...

Güncelleme Tarihi:

İzmirde gök delindi...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 10:14

İZMİR'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Birçok araç yolda kalırken yıldırım düşmesi sonucu askeri lojmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haberin Devamı


İzmir kent merkezi ve ilçelerinde dün saat 19.30'dan itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı. Mazgallardan taşan sular nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Adem Yavuz Caddesi'nde içerisinde işten dönen kadınların bulunduğu servis minibüsü yolda kaldı. Kadınlar servis minibüsünden inerek aracı itti.

İzmirde gök delindi...

Bornova'da ise askeri lojmanın çatısına düşen yıldırım nedeniyle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, çatıda çıkan yangına müdahale ederek söndürdü.
Yağış sabaha kadar devam ederken İzmirMeteoroloji Müdürü Murat Şahin, "Gün içerisinde de yağmurun aralıklarla devam etmesini bekliyoruz.

Haberin Devamı

İzmirde gök delindi...

Yağmurun cumartesi gününden itibaren şiddetini azaltmasını bekliyoruz. Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla'da vatandaşlarımızın şiddetli yağmura karşı önlemlerini alsınlar. Önceliğimiz yağmurun herhangi bir afete dönüşmemesidir. Bizler ve çalışma arkadaşlarımız anlık olarak gelişmeleri takip ediyoruz ve gerekli yerlere bilgi aktarıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!