Bankaya borcunu kim kapatmış?

Güncelleme Tarihi:

Bankaya borcunu kim kapatmış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 01:12

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de yumruk atan Orhan Övet hakkındaki tüm iddiaların yanıt bulması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Tekin, “Biz polis ve savcı değiliz, elimizde belge de yok. Ancak saldırgana ilişkin çok sayıda iddia ortaya atıldı. Bunların yanıtlarını talep ediyoruz” diyerek, şu soruları sordu: “Saldırgan bir yakınına ‘Yakında çok param olacak’ demiş. Banka borcu kapatılmış, kim kapatmış, nasıl kapatılmış; incelenmeli. ‘Ankara Elmadağ Belediye Başkanı ile yakınlığı olduğu, saldırıdan kısa bir süre önce Ziraat Bankası’na olan borcunun AK Parti’ye yakın biri tarafından ödendiği’ gibi iddiaların araştırılması şart. TBMM’ye gelirken kullandığı yollardaki tüm MOBESE kameraları incelenmeli. Parlamentoya girdiğinde elindeki kağıt olduğunu tahmin ettiğimiz
bir materyale bakıyor; pusula olabilir. İfadesinde o materyalle ilgili bir unsur yok. Kullandığını söylediği cep telefonu saldırı gününde yanında değil, neden? MHP Grubu’ndan çıktığını tahmin ettiğimiz bir şahısla görüşmesi var, o şahısla ne konuştuğu aydınlatılmalı. Saldırının münferit bir olay olmadığı belli. Meclis’te 3 saate yakın dolaşıyor, bu zaman dilimine ilişkin incelemenin titizlikle yapılması gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!