Ligin dibi cadı kazanı gibi

Güncelleme Tarihi:

Ligin dibi cadı kazanı gibi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 15:56

Süper Lig’de son düzlüğe girilirken, 6 takım düşme korkusunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Yükselişe geçip, puanını 25’e çıkaran Kayserispor haricinde Elazığ, Antalya, Kayseri Erciyes, Çaykur Rize ve Konyaspor kümede kalmak için mücadele ediyor.

DİLE kolay 28 hafta geride kaldı Süper Lig’de... Kalan 6 haftada, küme düşme korkusunu ensesinde hisseden 6 takımın kaderini belirleyecek maçlar oynanacak. Puan tablosunun dibinde yer alan Kayserispor, son dönemde yaptığı atılımla lige tutundu. Teknik direktör Ertuğrul Seçme’nin takımı, son 4 maçta 3 galibiyet aldı. Ve puanını 25’e getirdi. ‘Düştü’ gözüyle bakılan Kayserispor’dan sonra 17. sırada Elazığspor sıralanıyor. 28 puanlı Gakkoş, özellikle Antalyaspor ve Kayseri Erciyes’i geçmek için büyük bir çaba harcıyor.

KONYASPOR AVANTAJLI AMA...

TAM 10 haftadır galibiyete hasret kalan Antalyaspor, tıpkı Elazığ gibi 28 puana sahip... Fenerbahçe, Sivasspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor gibi zorlu rakipler kalan haftalarda onları bekliyor. Evinde son 5 maçında da yenilgi yüzü görmeyen Kayseri Erciyes, topladığı 29 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde. Çaykur Rizespor ise, 30 puana sahip olmasına rağmen 30 puanda olmasına rağmen özellikle evlerinde 4 maçtır kazanamıyor olmaları Karadeniz ekibini sıkıntıya sokuyor. 33 puanlı Konyaspor, rakiplerine oranla çok daha avantajlı bir konumda... Ancak bu hafta Beşiktaş’la içeride karşılaşacakları mücadele, gelecekleri açısından büyük bir öneme sahip.

Haberin Devamı

DÜŞME HATTINDA KALAN MAÇLAR
KAYSERİSPOR (25)
Çaykur Rize
Akhisar (D)
Karabük
Eskişehir (D)
Konya (D)
Fenerbahçe

ELAZIĞSPOR (28)
G.Antep
Bursaspor (D)
Galatasaray
Antalya (D)
Beşiktaş
Çaykur Rize

ANTALYASPOR (28)
Fenerbahçe (D)
Sivasspor
Kasımpaşa (D)
Elazığ
Gençlerbirliği (D)
Trabzonspor

KAYSERİ ERCİYES (29)
Gençlerbirliği (D)
Trabzonspor
Eskişehir (D)
Gaziantep
Bursaspor
Galatasaray (D)

ÇAYKUR RİZE (30)
Kayserispor (D)
Konyaspor
Fenerbahçe (D)
Sivasspor
Kasımpaşa (D)
Elazığspor

KONYASPOR (33)
Beşiktaş
Çaykur Rize (D)
Akhisar Bld.
Karabük (D)
Kayserispor
Eskişehir (D)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!