İlk kez birlikte görüntülendiler

Güncelleme Tarihi:

İlk kez birlikte görüntülendiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 14:31

Barbadoslu güzel şarkıcı Rihanna ve Kanadalı rapçi sevgilisi Drake geçtiğimiz akşam Los Angeles'da kameralara yakalandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başlayan ve dolu dizgin bir aşk yaşadıkları iddia edilen Rihanna ve Drake çifti Los Angeles Clippers'ın basketbol müsabakasında uzun süreden sonra ilk kez aynı karede yer aldılar.

Rihanna yakın bir kız arkadaşı ile Los Angeles Clippers'ın basketbol maçını izlemek için Staples Center'daki en ön sırada yerini alırken kısa bir süre sonra rapçi sevgilisi Drake belirdi.

Birbirlerine sarılan taze sevgililerden Drake yakın arkadaşlarının yanında maçı izlemek için başka bir yere otururken ünlü şarkıcı Rihanna'da kız arkadaşı ile birlikte maçı izledi.

Ünlü çiftin maçı ayrı yerlerde izlemeleri dikkat çekerken müsabaka öncesi birlikte görüntülenen çiftin gayet resmi tavırları kafalarda soru işareti bıraktı.

Müsabaka boyunca yan yana gelmeyen Rihanna ve Drake'in resmi tavırları gözlerden kaçmazken magazin basınının yaşanan hamilelik dedikodularından sonra çiftin halka açık yerlerde daha dikkatli davranmayı kararlaştırdıkları iddiasını ortaya attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!