Oyunculuk büyük aşk

Güncelleme Tarihi:

Oyunculuk büyük aşk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2014 01:28

Best Model of Turkey 2011 birinciliğinden sonra yapımcıların da dikkatini çeken, çok geçmeden oyunculuğa başlayan Tuğba Melis Türk, InStyle’a verdiği röportajda “Oyunculuk benim için büyük aşk” dedi.

Haberin Devamı

* İşimi çok seviyorum, oyunculuk benim için gerçekten büyük bir aşk. Bana sürekli soruluyor “Herkes modellikten oyunculuğa geçiyor, siz konservatuvar okurken neden güzellik yarışmasına girdiniz?” diye. Bunun cevabı çok net. Bu konuda tabii ki genelleme yapmak istemem ancak ben biraz daha sade yaşamayı seven biri olduğum için basın beni çok tanımıyordu, bu yüzden de yapım şirketlerine gittiğimde daha tanınan isimleri tercih edebiliyorlardı. Best Model yarışması beni basına tanıttı ve daha çok ön plana çıkmamı sağladı.

BİR GÜN KİTAP ÇIKARACAĞIM

* İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden geçtiğimiz sene mezun oldum. Mezun olduktan sonra yüksek lisansa başlayacaktım, fakat bir süre ara vermek istediğimi fark ettim. Şimdi iyi ki bu kararı almışım diyorum. Oyunculuğa başlayalı yedi sene oldu ve daha çok yolum var, bunu biliyorum. Ancak bu günlere adım adım geldim, artık bu sene “Benim yılım olacak” diyebilirim.

* Çocukluğumdan beri hep kısa kısa yazılar yazarım. Çok mutlu ya da çok üzgün olduğum zamanlarda duygularımı yazıya döküyorum. Yazdıklarım çoğunlukla kendimle ilgili olmuyor, sadece o anki yaşadığım duygu yoğunluğu bana ilham vermiş oluyor. Bugüne kadar bir sürü yazım birikti, zamanını öngöremesem de onları kitap haline getirmek istiyorum.

* Birçok modacıyla çalışma fırsatı bulduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki, artık ülkemizde moda günden güne daha farklı, daha özel bir yer kazanmaya başladı. Birbirinden iyi, dünya standartlarında modacılarımız olduğunu düşünüyorum. Yerine göre farklı farklı giyim tarzlarını seviyorum ama genelde spor şık giyinmeyi tercih ediyorum. Siyah benim vazgeçilmez rengim, özellikle de siyah ve beyazın bütünleştiği kombinlerim. Yaz aylarındaysa renk tercihim sınırsızdır, bütün renkleri kombinlerimde kullanıyorum. Ama ağırlıklı olarak mor, beyaz ve maviyi tercih ediyorum.

Haberin Devamı

ERKEKTE TAŞLI AKSESUVARA DAYANAMAM

Tercih meselesi olmakla beraber bence bir erkeğe spor şık giyinmek çok yakışıyor. Yalnız şunu belirtmeliyim ki erkeklerin abartıp taşlı aksesuvarlar kullanması, özellikle de ayakkabıda bunu tercih etmeleri bana çok itici geliyor. Bir erkekte benim en çok ilgimi çeken şey ise kesinlikle bakımlı olması...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!