Olaylar göründüğünden farklı olabilir

Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir cuma günü.

Haberin Devamı

Gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz, olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz.
Dolayısıyla bazı düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Çevrenizdeki kişiler, size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller. Bu kişileri aydınlatmanız, gereken yardımı almanızı sağlayabilir.

Boğa
İş hayatınızı, kariyerinizi veya aşk yaşamınızı ilgilendiren konuların yönü belirlenebilir. Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

İkizler
İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var. Ancak çevrenizdeki kişiler fikirlerinizin parlaklığını henüz idrak edemeyebilir. Biraz zamana ihtiyaç var.

Haberin Devamı

Yengeç
Yakın çevrenizdeki kişiler, bazı konularda sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir. Bir kez daha anlatmaya çalışabilirsiniz ama sonucun değişme olasılığı düşük...

Aslan
Belli işbirliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. İlişkilerinizin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Başak
Bazı kişilerin verdiğiniz mesajları aldığını ve ilişkileri bitirme aşamasına geldiklerini düşünebilirsiniz. Biraz umursamaz olmanız durumunda, ne istediğinizi daha net anlayabilirsiniz.

Terazi
Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz. En verimli geri dönüşü nereden alabileceğinize karar verip, enerjinizi o kulvarda harcamanız gerekiyor.

Akrep
Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz. Bu alanlarda yol haritanız belli olmaya başlıyor.

Yay
Aldığınız bilgi veya haberler konusunda araştırmacı olmanız, hangisinin yanlış, hangisinin doğru olduğunu ayırt etmeniz gerekiyor.

Oğlak
Elinize geçen bilgileri en doğru şekilde analiz etmeniz ve elinizden geldiğince fazla bilgiye ulaşmanız gerekiyor.

Kova
Belli konuların nasıl çözüleceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz. Ancak bu amaçla diğerlerini ikna etmeniz ve harekete geçirmeniz, çözüm bulmaktan da daha fazla zaman alabilir.

Haberin Devamı

Balık
Çevrenizdeki bazı kişileri, olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz. En önemlisi; bu durumun ardından istediğiniz konularda başarıya koşmanız daha kolay olacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları