Turist çiftin gasp iddiası

Güncelleme Tarihi:

Turist çiftin gasp iddiası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 01:28

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne tatile gelen Pakistan asıllı İngiliz vatandaşı Hassan Niazi, eşiyle yolda yürürken motosikletle yanlarına yaklaşıp, bıçakla tehdit eden bir kişinin, çantasını gaspettiğini öne sürerek polise başvurdu.

Haberin Devamı

Pakistan asıllı İngiliz vatandaşı 28 yaşındaki Hassan Niazi ve eşi Saman Durrani, tatil için ilk kez Marmaris'e geldi. Tatillerinin ikinci günü olan dün akşam saatlerinde, kaldıkları otelden dışarı çıkan çift, Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii sahil yolundan ilçe merkezine doğru el ele yürümeye başladı. İddiaya göre, bu sırada çiftin yanına motosikletle yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, elindeki bıçağı Hassan Niazi'nin göğsüne dayayıp, içinde 300 sterlin döviz bulunan el çantasını alıp kaçtı.

Turist çift, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, İngiliz karı-kocayı Çarşı Polis Merkezi'ne götürdü. Yeminli tercüman eşliğinde ifadesi alınan İngiliz çift, çantalarının gasp edildiğini anlatıp, şikayetçi oldu. Polis ekipleri gasp olayının yaşandığı öne sürülen bölgedeki mobese kameraları ile işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

İngiltere'de, projeksiyon cihazları satan bir firmada çalışan Hassan Niazi, "Artık, otelde kalarak, dışarı çıkmadan tatilimizi tamamlayacağız" dedi. Eşi Saman Durrani'nin evlendikten sonra kendi soyadını kullanmaya devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!