Erken rezervasyon uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Erken rezervasyon uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 11:35

Almanya'da yaşayan Türkler yaz tatiline hazırlanırken, turizmci Yunus Sertaç Özgür vatandaşlara erken rezervasyon yapmaları çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Almanya'nın Duisburg kentinde seyahat acentası sahibi Yunus Sertaç Özgür, yaz tatilini Türkiye'de geçirmek ve seyahatlerini uçakla yapmak isteyenler için tavsiyelerde bulundu.

SIKINTILAR YAŞANABİLİR
Tatilcilerin her zaman olduğu gibi yine yaz rezervasyonları için erken davranmadığını belirten Özgür, "Tatil döneminde uçak ve otellerde yer bulamama gibi sıkıntılarla karşılaşmak istemeyen vatandaşlarımızın şimdiden yerlerini ayırtmaları gerekmektedir. Geç kalınması halinde vatandaşlarımız istedikleri tarihlerde ve uygun otellerde yer bulma sorunu ile karşılaşabilir. Bilet fiyatları da, vakit ilerledikçe artacaktır" dedi.

YOĞUNLUK ARTACAK
Suriye'deki savaş ortamı ve Irak'taki düzensizlikten dolayı o ülkelere uçak seferlerinin düzenli yapılamadığına dikkat çeken Yunus Sertaç Özgür, şöyle konuştu:
"Suriye ve Irak vatandaşlarının da, ülkelerine gidebilmek için önce Türkiye'yi tercih etmeleri bekleniyor. Bu durumda zaten yoğun olacak uçaklarda daha fazla doluluk olacaktır. Vatandaşların bunu da dikkate almalarında fayda var."

Haberin Devamı

Tatil döneminde, 4-5 kişilik ailenin sadece uçak bileti için 2 bin Euro'yu aşkın masrafı olabileceğini hatırlatan acente sahibi Yunus Sertaç Özgür, uygun taksitlerle uçak bileti sattıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!