Bu aşk aklını başından aldı

Ali Hatemi, uğruna evliliğini bitirdiği ve 11 gün akıl hastanesinde yattığı sevgilisi Zeynep Yüksek’le sergi açılışında görüntülendi.

Haberin Devamı

Boşanma avukatı Kezban Hatemi, “Bizim ailede boşanma olmaz” diyerek Aslı Hatemi’den boşanmak isteyen oğlu Ali Hatemi’ye dava açmıştı ve onu akıl hastanesine yatırdığı haberleri çıkmıştı. Ali Hatemi, uğruna Fransız Lape (La Paix) Akıl Hastanesi’nde 11 gün yatmak zorunda kaldığı sevgilisiyle ortaya çıktı. Ali Hatemi, avukat sevgilisi Zeynep Yüksek’le beraber “Ruloylamala” sergisinin açılışına katıldı.

Mr. Aldo Türkiye’de
Ayakkabı, çanta ve aksesuvar markası Aldo, 2014 ilkbahar–yaz koleksiyonunu Zorlu Center’daki mağazasında tanıttı. Landmark Grup CEO’su Manu Jeswani ve Landmark Türkiye CEO’su Kemal Güven’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtıma Aldo’nun kurucusu Aldo Bensadoun da katıldı ve moda takipçileriyle trendler hakkında sohbet etti.

Haberin Devamı

Yaz modası
C&A markasının 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonu, Ortaköy House Cafe’de palmiye ağaçları ve plaj sandalyeleri eşliğinde tanıtıldı. Stil danışmanı Mert Aslan’ın yaz trendleri ve renkleri hakkında ipuçları verdiği tanıtıma Burcu Esmersoy, Demet Kutluay, Gül Gölge Saygı ve Güzide Duran gibi ünlü isimler katıldı.

Ruloylamala
Ressam Nihan Yardımcı Çetinkaya’nın “Ruloylamala” adlı sergisi, Levent Loft Basement’de açıldı. Nuri Öztaşkın’ın ortakları arasında olduğu Yataş Grup’un markası Enza Home’un sponsorluğunda gerçekleşen sergi, Hamdi Akın, Aslı Üstünkaya ve Mine Narin gibi
çağdaş sanat tutkunlarını buluşturdu. Açılışına Ayşe Boyner ve DJ Yakuza’nın müzikleriyle renk kattığı sergiyi 30 Nisan’a kadar görebilirsiniz.

45’lik Bebek
Türkçe müzik eşliğinde eğlencenin popüler adreslerinden Nişantaşı’ndaki Sess ve Kuruçeşme’deki Albüm’e rakip geliyor. 60, 70, 80’lerden Türkçe nostaljik müzikler eşliğinde eğlence sunan Beyoğlu’ndaki 45’lik Bar’ın sahibi Fuat Akyol, bugün Bebek’teki eski Choise’un olduğu yerde şube açıyor.

Yazarın Tüm Yazıları