Borsa İstanbul'dan borsa muhabirleri eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Borsa İstanbuldan borsa muhabirleri eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 16:36

Borsa İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile kurulan Finans Uygulamaları Araştırma Merkezi tarafından ekonomi medyası çalışanlarına yönelik 4 farklı konu başlığından teşkil bir eğitim düzenliyor.

Haberin Devamı

Borsa İstanbul binasında yapılacak ilk eğitim 11 Nisan 2014 Cuma günü, Borsa İstanbul Yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Bir sertifikasyon eğitimi olarak tasarlanan ve Borsa İstanbul Uzmanları ile Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verilecek dersler tam gün sürecek.

Türk sermaye piyasalarının da son dönemde önemli gelişmeler kaydettiğini belirten Uğur Batı, sektörde doğru haberin doğru şekilde yayılmasının önemine dikkat çekti. Batı, Borsa İstanbul’un da bu gerçekler ışığında “Borsa Muhabirliği Eğitimleri’ni düzenleme kararını aldığını belirterek, eğitimlerin dileyen tüm medya mensuplarına açık olduğunu söyledi.

Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda, 11 Nisan Cuma günü, saat 09.30’da başlayacak “İdeal Yatırım Kavramı-Sermaye Piyasasında Yatırım Araçları” başlıklı eğitimi, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gözde Erhan Ünal verecek.

Haberin Devamı

Borsa İstanbul kampüsünde 18 Nisan Cuma, 25 Nisan Cuma ve 30 Nisan Çarşamba tam gün devam edecek eğitimleri tamamlayacak medya mensuplarına Borsa Muhabirliği sertifikaları verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!